Aktywne Wpisy
miku555 +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuje pomocy kogoś kto się zna na inwestycjach. Odziedziczyłem duży spadek po babci - prawie 150k. Chciałem jakoś z tego zrobić solidny dochod pasywny. Chodzi mi tylko o to aby nie musieć już pracować aby dostawać co miesiąc odsetki z wynajmu lub dywidend - tyle aby się utrzymać.
Wiem że na nieruchomości to za mało, myślałem o garażach lub giełdzie. Jakieś rady w co najlepiej teraz.
#gielda #nieruchomosci #inwestycje #spadek #dywidenda #oszczednosci
─
Potrzebuje pomocy kogoś kto się zna na inwestycjach. Odziedziczyłem duży spadek po babci - prawie 150k. Chciałem jakoś z tego zrobić solidny dochod pasywny. Chodzi mi tylko o to aby nie musieć już pracować aby dostawać co miesiąc odsetki z wynajmu lub dywidend - tyle aby się utrzymać.
Wiem że na nieruchomości to za mało, myślałem o garażach lub giełdzie. Jakieś rady w co najlepiej teraz.
#gielda #nieruchomosci #inwestycje #spadek #dywidenda #oszczednosci
─
16 latka uczęszczająca na zajęcia edukacji seksualnej jest za młoda, żeby uczyć się o seksie, metodach antykoncepcji, ciąży i tak dalej, bo to jeszcze malutkie dziecko.
6 latka jest wystarczająca dorosła, żeby uwieść dorosłego księdza i wykorzystać go seksualnie czy nawet zgwałcić, przez co biedny ksiądz musi później uczęszczać do psychologa.
#bekazprawakow #bekazkatoli #gretathunberg
Nie wyjaśniłes nic. Szesnastolatka jest na tyle dojrzała że swobodnie może zwrócić uwagę na problem (albo być narzędziem w rękach ludzi, którzy chcą by ten problem dostrzeżono). To co światowe mocarstwa z nim zrobią to już ich wybór. Mam tylko nadzieję, że będą świadkami tego, do czego doprowadzą.
Swoją drogą to zabawne, że zawsze #!$%@? trzeba skrzeczeć. A to naukowcy przekupieni, niekompetentni, a to dziewczynka za mała, lewacka
@MPXD: 1-dniowy zarodek uważają. Czemu inaczej by darli #!$%@?ę o in-vitro?
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze 13-latek/ka jest wystarczająco dorosły/a, aby zmienić płeć. Świadomie podejmuje decyzję
Otrzymają czy nie, "świadomość" mają