Aktywne Wpisy
Seshu +479
mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,
Otóż w skrócie, wczoraj Mati po pijaku faktycznie odsłonił cyca Malwiny. Śmiali się z tego i nie było żadnej dramy. Ale zło było blisko. Malwina zaczęła rytualnie przywoływać dobre duchy (takie coś a'la miss saigon), jednak nie wiedziała jakie zło wywołuje. Otóż w domu bb mieszka złośliwy, uśpiony poltergeist. Jest manifestacją sił metafizycznych stworzonym przez #!$%@? i Weganke z poprzedniej edycji. Zła siła zaatakowała i opętała Malwinę. Zesłała jej wizje: #!$%@? sika, sra i rzyga zalany w trupa w kiblu, Nie! Puść mnie Igor! #!$%@? powraca do domu WB, Justyna oznajmia że jest weganką, Justyna obgaduje itp. na koniec wyskoczyła Madzia z Ale jak to? i Blondyn z tekstem o Abbie. Mózg Malwiny nie wytrzymał i się zrestetował. Teraz jest opętana przez zło i nie umknie mu, dopóki nie wyjdzie z tego domostwa.
#bigbrother