Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@bleah: polecam, poczytaj o właściwościach korka, ma bardzo wiele zalet, nawet samo naklejanie jest banalnie proste i jedną wadę - drożej wychodzi niż malowanie czy gładź.

Jako że jest to stare budownictwo to krzywizna ścian pozostawia wiele do życzenia, korek wszystko zakrył :)
  • Odpowiedz
  • 13
@bartosaq: mogę jedynie powiedzieć że wszyscy znajomi i rodzina uważają że jestem "pozytywnie p----------y" więc wychodzi że rodzaj ścian adekwatny do charakteru :)
  • Odpowiedz
@Jaracz_Joint: ależ ohydny pokój, ja p------e. Wygląda jakbyś jebnął sobie w szopie telewizor. Jak już jesteś taki praktyczny to ojeb sobie dokoła ściany, sufit, podłogę folią i zamiast sprzątać i wycierać kurze to po prostu zmieniaj folie raz w miesiącu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
hrrr tfu na ciebie!
  • Odpowiedz
  • 33
@sralpies: ohydny dla ciebie :) ja tam nie lubię folii, możliwe że ty lubisz.

Dla mnie gładź jest ohydna I co zrobisz, nic nie zrobisz.

Gardze ludźmi którzy przychodzą tylko obrazić innych xD

Jednocześnie mi trochę ciebie szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jaracz_Joint: Niby fajnie, na inaczej. Ale osobiście chyba dostał bym w takim pomieszczeniu depresji po paru godzinach a po tygodniu strzelił sobie w łeb. Wszystko się zlewa, zero kolorów.
  • Odpowiedz
  • 0
@L3gion: nie lubię intensywnych kolorów, lubię paletę bartw od zielonego do brązowego. W figurach z mosiądzu się zakochałem, zaczęło się od dwóch, skończyło się na trzynastu.
Lubię rekonstrukcję historyczną i jest to powiązane z zamiłowaniem do drewna (meble z black Red White żeby nie było, ale marzę o solidnych drewnianych z pełnych płyt).

Z tego powodu ta kolorystyka mi nie przeszkadza i bardzo podoba mi się taki wystrój, przyprawia mnie
  • Odpowiedz