Wpis z mikrobloga

Ja p------e, ktos sie pochwali nowym telefonem z #android to jest kulturka, ludzie gratuluja, czasem jakies smieszki poleca. A jak ktos sie pochwali nowym #iphone to zlatuje sie #bojowkaandroid i wali konia pod swoje wpisy ze iphone to gowno itd. XD najsmieszniejsze sa komentarze z cena jakby iPhony dalej byly najdrozszymi telefonami na rynku xD
A juz w ogole r---------a mnie jak ludzie porownuja to do swoich xiaomi za 500zl i mowia ze maja lepsze telefony xD no i klasycznie najwiecej do powiedzenia maja androidziarze co iphona to co najwyzej w media markcie macali albo zatrzymali sie na iP 3G

Dzbany uswiadomcie sobie w koncu, ze ludzie nie kupuja ich dla tego mitycznego lansu, tylko to sa po prostu bardzo dobre telefony. #bojowkaios #ios
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MangoZjem: Zawsze miałem flagowe androidy, teraz przesiadłem się na iP XR. I chociaż mógłbym kupić Note’a 10+ bo mnie k---a stać to wybralem iPhone’a właśnie ze względu na iOS i rozwiązania, które gwarantują mi płynne działanie systemu i intuicyjność. A dawanie j-----a kto jaki ma telefon, szpanowanie jabłuszkiem czy twierdzenie ze Xiaomi najlepsze bo nie ma się pieniędzy na flagowca j---ć prądem.
  • Odpowiedz
@Quear: Rozwiń proszę. Ja miałem iPhone, teraz mam służbowego Androida i już wiem że w iPhonie brakowałoby dwóch rzeczy:
- trybu PIP (np. mały kwadracik z mapami, gdy na ekranie jest inna aplikacja)
- małego okienka z połączeniem przychodzącym, a nie całego ekranu zasłaniającego mi to, co aktualnie robię dopóki nie odbiorę albo nie odrzucę połączenia
  • Odpowiedz