Aktywne Wpisy

noipmezc +3
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).

Desert chase to prosta gierka na androida w której twoim celem jest ucieczka przed policją.
Chciałem sprawdzić czy dam radę napisać prostą grę na telefon w miesiąc (zacząłem pracę 1 sierpnia) i skończyłem z czymś takim. Bardzo chętnie dowiem się co sądzicie i jakie macie rady dot. gry.
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukaszsowa.Desertchase
i mała historia wersji na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vO5uTdc3VUY&list=PLRfpGfUaI-swmIp9is9AOdLff_Glh3MtR
#gamedev #unity3d
źródło: comment_TcVPhwzVe83Ojqa2T8jfsWaBJPOczaup.jpg
PobierzBrak możliwości przewrócenia się spowrotem na kółka (jak w gta) gdy się samochód przewróci na dach. Mogłoby to zachęcić do używania skoczni.
Inna rzecz, którą by można było dodać to jakieś itemki zbieralne, które naprawiają
źródło: comment_nOjtRZWRxXIgLK2IEVyWhEXDPmE8Epw7.jpg
Pobierz2. Myślę że usunę regeneracje HP i dodam randomowo pojawiające się warsztaty przez które będzie można przejechać.
3. Skocznie poprawie albo wyrzuce (jeszcze nie wiem)
4. Spawnowanie samochodów to chwilowa zmiana (wcześniejsze wersje tego nie miały) aż nie zrobie AI które rzeczywiście da rade ścigać gracza
5. Bug w unity ale postaram się naprawić
6. Belki pojawiają się dopiero kiedy pojazd ma mniej niż
źródło: comment_CAbsPL4ROV8qbY00oP4pzP1uiKBBaJPV.jpg
Pobierz@sowa705: o kurka, to nawet nie wiedziałem, że jest regeneracja :D