Aktywne Wpisy

Megasuper +343
Typ myśli że nikt go nie widzi. A tu proszę bardzo. Cały wykop go widzi
źródło: temp_file7242057534040966431
Pobierz
Techguy91 +95
Kiedy widzę, jak ludzie klaszczą uszami kiedy rząd podnosi płacę minimalną to wiem, że mam do czynienia z debilami.
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej

Rafonix vs Bystrzak (imo wyrównana walka jeżeli Bystrzak by faktycznie się przykładał, może minimalnie większe szanse miałby Rafonix)
BGC vs WG
Ztrolowany (mam do chłopa jakąś sympatię xd) vs Złotówa (nie lubię cwela i dostał by w------l od Ztrolowanego)
Polak vs Ferrari
Isamu vs Farell (taki youtuberek dla dzieci ale coś trenuje) więc w końcu dzieciorób miałby jakieś minimalne wyzwanie
Pasut vs Jongmen
(no i tu jakieś głośnie nazwiska ale nie mam pomysłu xd)
#famemma #rafonix #bystrzaktv #patostreamy #danielmagical
1-Łuki vs walikonix,
2-Proboszcz vs Małysz,
3-Pezet vs Papa Smerfik,
4-Baobab vs Arsen,
Jako specjalna walka jak ta rycerzy
Kinga z Roksy vs Agnieszka z Bajki