Aktywne Wpisy
Andrzej2035 +585
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
KingaM +182
#kingagrzebiewsmieciach #smieciogrzebstwo no i dzisiaj już w pierwszym śmietniku zapas witamin z warzyw na cały tydzień, piona z ochroniarzem i dwoma grzebiacymi zbita, pora ratować przed zgniciem dobre jedzenie i obrzydzać normików #gotujzkinga będziecie mlaskać z zachwytu nad dobrym obiadem jak się to obrobi i przerobi
Jak zdrowy na umyśle człowiek, może chodzić do spowiedzi i wyznawać swoje "grzechy" kolesiowi w kiecce?
Nie ma nic bardziej obrzydliwego, nic spowiadanie się księdzu z tego, że się masturbowało/mieszka się z partnerem mimo braku ślubu/uprawia seks przedmałżeński.
Niczego tak źle nie wspominam, jak wizyt w konfesjonale.
Komentarz usunięty przez autora
@otwieramoczy: Nie no, fajnie się tak uwolnić od wyrzutów sumienia tylko dlatego, że się komuś obcemu przyznało do winy. Pobiłeś kolegę?
a nie czekaj...
ale jeśli człowiek uwierzy w takie coś, to już chyba wszystko da mu się wcisnąć.
rozumiem, że działa na kogoś dziewczyna, która jest przebrana za seksowną sprzątaczkę, ale żeby jakiś dziad był takim samym obiektem westchnień, to nie bardzo rozumiem.
@otwieramoczy: Ten cytat mówi o tym że należy wybaczać błędy naszym bliźnim, wystarczy że podam komuś rękę na zgodę i jego grzechy będą wybaczone, przynajmniej ja to tak rozumiem. Nie widzę tam nic o opowiadaniu grzechów obcemu facetowi w drewnianym pudle.
Siedzi dziadek w drewnianej budce a Ty obsrany klękaj i mów co tam naświntuszyłeś
Panie księżu, wczoraj był kutacz into pusia, pls nie bij ;(
Idąc twoim tokiem rozumowania, jeżeli z czegoś śmiali się hitlerowcy, to ja już nie mam prawa tego robić?
No popatrz, stoisz na jednym poziomie z hitlerowcami.
FASZYSTKAAAA!!!!111 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- prawnik, liberał, teolog