Aktywne Wpisy
Blackhorn +34
Jak ludzie wytrzymują robotę non-stop z przerwami może na 2 tygodniowy urlop 2 razy w roku? Mi brakuje 2-3 miesięcznych wakacji jak #!$%@?, po paru latach pracy jestem kompletnie #!$%@? i mam już wszystkiego dość. Jedyne o czym marzę to właśnie taka długa przerwa żeby w końcu zwolnić, odpocząć, ogarnąć parę spraw osobistych. Od kiedy pracuję nie mam siły na nic, po godzinach już jestem w letargu z powodu zmęczenia i stresu.
Chio_ +1
Ocenicie Pc? ;)
CPU: Ryzen 7 5800X (podkrecony)
GPU: Nvidia Geforce Rtx 3070 vision (podkrecona)
MOBO: Rog strix B550 A-gaming
RAM: Corsair vengence 32Gb 3600&cl18 (podkrecone)
COLDER: Corsair H150i capellix white
SSD: 2x Lexar nm760 512Gb
PSU:Msi mpg A750Gf
CASE:Dark flash c285 white
EDIT:Komputer należy do mojej siostry
#pcmasterrace #komputery #pokazbiurko #elektronika
CPU: Ryzen 7 5800X (podkrecony)
GPU: Nvidia Geforce Rtx 3070 vision (podkrecona)
MOBO: Rog strix B550 A-gaming
RAM: Corsair vengence 32Gb 3600&cl18 (podkrecone)
COLDER: Corsair H150i capellix white
SSD: 2x Lexar nm760 512Gb
PSU:Msi mpg A750Gf
CASE:Dark flash c285 white
EDIT:Komputer należy do mojej siostry
#pcmasterrace #komputery #pokazbiurko #elektronika
Denerwuje mnie, że nie można w życiu mieć wszystkiego. Chcesz mieć napaloną dziewczynę w łóżku z wysokim libido? Musisz liczyć się z tym, że mając wysoki apetyt seksualny ludzie chcą się ruchać tak jak będąc głodnym chce się jeść. Będąc głodnym nie myśli się, że jest się głodnym wobec wyłącznie konkretnego dewolaja babci z pietruszką i obojętnym wobec pachnącego jedzenia na biurku kolegi w pracy. Tak nie działa. Tak jak z libido. Jej ogólnie chce się ruchać, więc musisz pogodzić się, że w tym kontekście jesteś jedynie obiektem do zaspokajania tej potrzeby. Tak samo jak ty do ruchania z nią nadają się miliony innych facetów. Ona może starać pilnować się by zaspokajać potrzebę tylko z tobą, ale pilnowanie może nie do końca trybić i ogólnie nie istnieje coś takiego jak libido przypisane bezwzględnie jednemu partnerowi. Z wysokim libido inni faceci wokół też jej pachną, a silna wola jest ograniczona i mogą osłabiać ją różne czynniki. Więc ciężko cieszyć się, że kobieta tak na ciebie leci i z łóżka nie wychodzi, bo drugi podobny tak samo by działał. Pokłócicie się, będziecie mieli kryzys to szybko jej hormony zabuzują z innym. Jak bardzo boisz się #bolecnaboku to musisz brać dziewczyny, które w ogóle nie są zainteresowane żadnymi bolcami. Nie mając ochoty na seksy nawet jak wkurzy się na was nie wskoczy na innego bolca.Tylko co to za życie?
Naiwni faceci myślą, że mogą łączyć jedno z drugim, bo są wyjątkowymi płatkami śniegu, przy których dopiero dziewczyna się rozpala, a poza ich obecnością gaśnie i posiadają tą umiejętność jako jedyni na kuli ziemskiej. Inni głupi myślą, że ochota na bzykanie rozkwita z miłości, a w tym że sami walą konia do internetowych dup nie widzą sprzeczności. Sam już nie wiem, czy wolę bogatę życie seksualne zawsze będąc mniej lub bardziej cuckiem, czy frustracje seksualne, ale na wyłączność. Ciężki wybór.
#przemyslenia #zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora