Wpis z mikrobloga

Mam 24 lata.

Jakieś 88% moich rówieśniczek jest już w stałych związkach, jakies 60% w stanie narzeczeńskim, a 28% po ślubie. Jakieś 11% ma już dziecko. Zdałem sobie sprawę, że nie ma już szans na podrywanie rówieśniczek.

Czuję się stary. Czuję się jakby cała moja młodość była już za mną, jakbym przespał 8 lat swojego życia... Na 20-letnie dziunie na ulicy patrzę jak jakiś dziadek na młodsze pokolenie, które nie jest w moim zasięgu...

#przegryw #depresja #rozowepaski #zwiazki #samotnosc
P.....a - Mam 24 lata. 

Jakieś 88% moich rówieśniczek jest już w stałych związkach...

źródło: comment_2LDZzTM6MMzXgQ7UZAPFc5Sx4Jfwk1WY.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Patologiczny_Klamca: Ja 25 lvl i mam #!$%@? bo miałem okazje związków ale dziś pewnie żyłbym jak #typowypolak albo inny #nosaczsundajski tyrajac w robocie by zarobić na gowniaka a tak to swoje pozwiedzalem i kupiłem to co chciałem a w moim przypadku to samochody. Na Steam tez #!$%@?łem chyba z 2000h także nie narzekam a na ruchanie zawsze przyjdzie czas.

3/4 tych związków prędzej czy później padnie.
  • Odpowiedz
@Patologiczny_Klamca: Ziomek ale na co czekasz, że pewnego dnia jakaś dziewczyna spadnie Ci z nieba i będzie to wielka miłość ? Niestety tak się nie dzieję :/ Musisz sam się o to postarać. Jest milion materiału jak zacząć relację z kobietami ;D tylko musisz wiedzieć gdzie szukać (to co jest z PL to wywal do kosza jakby co ). Poza tym w PL jest 19839 tys. kobiet. Na pewno znajdzie
  • Odpowiedz
23lvl here, nie żałuje w ogóle że nie dążę do bycia w związku, mam typiare z którą gdzieś sobie wyskoczę, rano obudzę się u niej w mieszkaniu i tyle, pracuje za granicą, niczego sobie nie odmawiam, czuje że żyje, serio.
  • Odpowiedz