@Sondokan: Sam czekałem na nową wersję strony, ale to co z nią zrobili to tragedia. Z włączonym adblockiem nie da się czytać artykułów i komentarz. A z włączonym setki reklam i wyskakujących okienek.
@suchy06: chetnie bym poogladal na kompie czy faktycznie tak jest, ale od kiedy wstalem to 'przerwa techniczna'. na telefonie z rana wygladalo calkiem ok, wyskakiwalo jakies jedno okienko z durnym filmikiem jako reklama ale tak samo bylo na rm 1.0
@CaptainBloomer: bardziej mi tu chodzilo o reklamy niz wyglad, odnosze sie do posta wyzej. wyglad ciezko ocenic na wersji mobilnej bo ledwo rzucilem okiem
@Sondokan: widziałem jakieś screeny z tej nowej wersji. raczej wyglądało to dość słabo, aktualna wersja jest notatnikowa, ale bardzo przystępna jeśli chodzi o dostęp do treści i już wolę ją niż nawalone tych zdjęć (na co to komu?) i rozwijanie panelu z newsami
@k1906: wchodzę przed chwilą i co mamy? Na górze wielka reklama Santander zakrywająca niemal cały ekran na telefonie. Poniżej okienku z jakąś wideo reklama. Schodzimy niżej i pod treścią kolejną wielka reklama mBanku. Jednym słowem tragedia. Mógłbym nawet wykupić roczny abonament byle tych reklam nie było
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#realmadryt #pilkanozna #webdesign
źródło: comment_dFr4BsEZ0SSTuPcu3y0m3l545gfZPhAT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora