Aktywne Wpisy
Teuvo +13
potrzebuję prywatnego doradcy, życiowego przewodnika, człowieka który zna się na wszystkim (a jak na czymś się nie zna to może się dowiedzieć) i byłby w stanie udzielać mi wartościowych porad i pomóc w trafnym podejmowaniu trudnych życiowych decyzji
ladylurkini +144
Jarosław Kaczyński, wczoraj.
#bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #heheszki #polityka
Ty tak na serio? Pomijając fakt, że aborcja czy eutanazja to problem etyczny, nie medyczny, to o bułkach ma się prawo wypowiadać tylko piekarz, o meczu piłkarz, a jak ci woda kapie na pusty łeb w chatce z gówna, to masz siedzieć cicho bo nie jesteś dekarzem? Mocne.
Co za bzdury piszesz, dżizys kurła, ja pierd0lę(-‸ლ) po pierwsze, jak już wyżej wspomniałem, poruszane są sprawy etyki, a nie medycyny. Po drugie, zadaniem polityka jest reprezentacja jakiegoś zestawu poglądów. Każdy polityk publicznie wypowiada się o drogach, mimo że mało który jest drogowcem, o służbie zdrowia, o polityce zagranicznej, o finansach, itp. itd. Tak jest na całym świecie. Przeszkadza ci to tylko w jednym przypadku.
@dzawa_deweloper:
Normalna sprawa, piesku Pawłowa.
Niestety, podstawowe zasady logiki formalnej, które uważam za conditio sine qua none prowadzenia normalnej dyskusji, są ci zupełnie obce. Polecam tytuł "Logika Formalna" Ludwika Borkowskiego. Tak na wstęp. Pozwoli ci on ogarnąć podstawy. Nie martw się: errare humanum est i to jak nieprawidłowo używasz zarzutu terminów, np. argumentum ad personam, po zdobyciu odpowiedniej wiedzy, po prostu da się wyeliminować. Jakbyś potrzebował linka do tytułu, o którm piszę, daj znać.
Pal licho, że jest decydentem w kwestiach rodzinnych, gorzej że ma dostęp do kodów naszych atomówe-... a nie, zaraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)