Wpis z mikrobloga

@kucyk: Ja już czekam żeby złożyć zamówienie na 11 pro w zajebistym zielonym kolorze a wysrywy życiowe niech walą do xiomi. Apple swoją polityka cenową po prostu chce odciąć iPhone od plebsu. Ma być drogi ma być premium.
  • Odpowiedz
@sowa12: odciąć iPhone od plebsu? xD
Ziomuś, na zachodzie każdy kto chce chodzi z jabkiem, a w juesej to już całkiem, nawet bezdomni go mają.

Tygodniówka wystarcza na kupno w USA iPhona.

Jaki to prestiż?
  • Odpowiedz
@ravau: Ziomuś juesej to ty chyba znasz z teledysków. Tam to jest dopiero bieda i plebs. Jakoś w tych kolejkach na premierach nie widać Meksykanów i innych biedniejszych nacji. Nie każdego gringo stać tam na wyłożenie tysiąca baksów na telefon tak wiec nie p-----l głupot.
  • Odpowiedz
@sowa12: XDDDDD czekam aż jakas chinska marka zrobi jakis telefon i da cene 15 tysiecy. ODCINA SIE WTEDY OD PLEBSU I DADZA NAWET FIOLETOWY KOLOR. Nie to co apple dla biedaków
  • Odpowiedz
@sowa12: tak, właśnie dlatego tyle "socjalnych Karyn" ma iPhone: weźmie pożyczkę i kupi albo znajdzie betabankomat... To nie są imho pieniądze, które by odcinały bogatych od plebsu, tym bardziej, że jest w niektórych środowiskach moda na życie ponad stan i nieodpowiedzialne wydawanie kasy. A co się koleżankom na robieniu tipsów pochwali to jej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sowa12: > pokazywanie bogactwa telefonem hahahah chyba k---a w licbazie.
Szanuję to, że tak uważasz i też jestem zdania, że telefon nie jest czymś do szpanowania. Zresztą bogate osoby często w ogóle się ze swoim bogactwem nie obnoszą w żaden sposób, albo nie przywiązują wagi do tego. Kupują luksusowe rzeczy, ale nie na pokaz tylko dlatego, że im się po prostu podobają. Weź jednak pod uwagę, że sporo osób nie
  • Odpowiedz
@kucyk: ta cała kłótnia jest bez sensu. Niech każdy sobie przeznacza na to co chce ile chce i tyle w temacie... W końcu to jego pieniądze. Ani iPhone nie jest jakąś oznaką prestiżu, ani telefon z Androidem nie jest oznaką "nie bycia frajerem i nie wydawania tyle kasy na telefon". Używałem przez lata iPhone, teraz mam telefon z Androidem ale nie wykluczam, że znowu się przesiądę jak będę chciał, bo
  • Odpowiedz