Wstałem tak wcześnie bo musze dla jakiejś dziewczyny co ma 14 lat kupić szlugi żeby miała na 8:00 do szkoły i na weekend. Mam 21 lat i już wykorzystują mój wiek. No ale #!$%@? kupie jej niech ma xD Chcesz mieć znajomych? Najpierw płać #gownowpis
No ale #!$%@? kupie jej niech ma xD Chcesz mieć znajomych? Najpierw płać
@Sumiru: co? Już pomijam, że kupujesz gówniarom szlugi, ale po #!$%@? szukasz towarzystwa wśród 14 latków skoro sam masz 21? Może to i bait, ale różne rzeczy ludzie robią xD
@DarkZizi: parsklem. Widać że beciak do wykorzystania i tyle. Jak ktoś gówniarze leci z rana pety kupować żeby mogła brylować w szkole wśród znajomych gowniarzo chadow to ma nie po kolei w głowie. A jak się lepiej dogaduje z takimi gowniarami niż z rówieśnikami mimo 21 lat to lol
Ja załatwiam młodym szlugi i alko W zamian oni mogą mi załatwić jaranko ziółka XD No bo przecież 14-17 to tylko do takich dilerów trzeba sie zwracać. XD
@Sumiru: ty spierdoksie XDDDD jak miałem z ziomkami po 15 to właśnie mieliśmy typa w wieku 22 i wysylalismy go po alko i fajki XDDD beke z niego do dzisiaj cisniemy
@Sumiru: przecież między 14 latką a 21 latkiem to jest przepaść intelektualna i społeczna. Zostaw w spokoju te dzieci ty #!$%@? psycholu. Jakbym był ojcem 14 latki i kręciłby się koło niej jakiś #!$%@? prawiczek z wykopu i kupował jej fajki to bym cię chłopie wyruchał kijem od miotły
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#gownowpis
@Sumiru: co? Już pomijam, że kupujesz gówniarom szlugi, ale po #!$%@? szukasz towarzystwa wśród 14 latków skoro sam masz 21? Może to i bait, ale różne rzeczy ludzie robią xD
@Sumiru: To nie one są drętwe tylko Ty zacofany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DarkZizi: parsklem. Widać że beciak do wykorzystania i tyle. Jak ktoś gówniarze leci z rana pety kupować żeby mogła brylować w szkole wśród znajomych gowniarzo chadow to ma nie po kolei w głowie.
A jak się lepiej dogaduje z takimi gowniarami niż z rówieśnikami mimo 21 lat to lol
W zamian oni mogą mi załatwić jaranko ziółka XD
No bo przecież 14-17 to tylko do takich dilerów trzeba sie zwracać. XD
@Sumiru: widocznie ten sam poziom rozwoju.