Wpis z mikrobloga

Wstałem tak wcześnie bo musze dla jakiejś dziewczyny co ma 14 lat kupić szlugi żeby miała na 8:00 do szkoły i na weekend. Mam 21 lat i już wykorzystują mój wiek. No ale #!$%@? kupie jej niech ma xD Chcesz mieć znajomych? Najpierw płać
#gownowpis
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No ale #!$%@? kupie jej niech ma xD Chcesz mieć znajomych? Najpierw płać

@Sumiru: co? Już pomijam, że kupujesz gówniarom szlugi, ale po #!$%@? szukasz towarzystwa wśród 14 latków skoro sam masz 21? Może to i bait, ale różne rzeczy ludzie robią xD
  • Odpowiedz
Lepiej sie dogaduje z osobami w wieku 14-17 lat niż w swoim. 21 lat to już laski drętwe bez humoru

@Sumiru: To nie one są drętwe tylko Ty zacofany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Za pale lat może ci sie odwdzięczy.

@DarkZizi: parsklem. Widać że beciak do wykorzystania i tyle. Jak ktoś gówniarze leci z rana pety kupować żeby mogła brylować w szkole wśród znajomych gowniarzo chadow to ma nie po kolei w głowie.
A jak się lepiej dogaduje z takimi gowniarami niż z rówieśnikami mimo 21 lat to lol
  • Odpowiedz
Ja załatwiam młodym szlugi i alko
W zamian oni mogą mi załatwić jaranko ziółka XD
No bo przecież 14-17 to tylko do takich dilerów trzeba sie zwracać. XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
Lepiej sie dogaduje z osobami w wieku 14-17 lat niż w swoim. 21 lat to już laski drętwe bez humoru. Już nawet "xd" nie piszą :D

@Sumiru: widocznie ten sam poziom rozwoju.

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Sumiru: ty spierdoksie XDDDD jak miałem z ziomkami po 15 to właśnie mieliśmy typa w wieku 22 i wysylalismy go po alko i fajki XDDD beke z niego do dzisiaj cisniemy
  • Odpowiedz
@Sumiru: przecież między 14 latką a 21 latkiem to jest przepaść intelektualna i społeczna. Zostaw w spokoju te dzieci ty #!$%@? psycholu. Jakbym był ojcem 14 latki i kręciłby się koło niej jakiś #!$%@? prawiczek z wykopu i kupował jej fajki to bym cię chłopie wyruchał kijem od miotły
  • Odpowiedz