Czy konopie mogą uzależniać ? Mam 24 lata. Paliłem jak narazie 3 razy w życiu. Zacząłem w te wakacje. Dwa razy małe ilości (po trzy cztery buszki) a raz konkretnie jeden gram zjarałem samemu. Teraz znów mam wolną chatę na weekend i tak jakoś pomyślałem sobie że zamiast chlać wódę to po prostu sobie zapale z lufki i obejrzę fajny film. Boje się czy ta "chęć zapalenia" to nie jest efekt uzależnienia ?
Teraz znów mam wolną chatę na weekend i tak jakoś pomyślałem sobie że zamiast chlać wódę to po prostu sobie zapale z lufki i obejrzę fajny film. Boje się czy ta "chęć zapalenia" to nie jest efekt uzależnienia ?
@LZBNZ: To jest uzależnienie w ten sam sposób w jaki ta chęć obejrzenia filmu jest uzależnieniem. Przyznaj się, często masz przemożną chęć obejrzenia filmu, nie?
@LZBNZ: Taa, ale trzeba być zjebem xD Rozumiem, że ktoś lubi zajarać i jak ma fajne okoliczności (spotkanie ze znajomymi/świetna pogoda/wolna chata) to myśli o jaraniu, ale zielone ma tak mały potencjał uzależniający i w ciągach faza tak drastycznie traci na wartości, że naprawdę trzeba się postarać o uzależnienie.
@LZBNZ: że jak odstawisz heroine to się zesrasz pod siebie i pogryziesz sciany, a po trawie bedziesz #!$%@? ale organizm bedzie sie zachowywac normalnie
#narkotykizawszespoko #narkotyki #narkotykiniezawszespoko #uzaleznienie
@yolow71
@machinazaglady dobra to tylko spale w ten weekend grama i dam se spokój :) dzięki za pomoc !
Kurła gram już kupiony to nie może się zmarnować
@LZBNZ: To jest uzależnienie w ten sam sposób w jaki ta chęć obejrzenia filmu jest uzależnieniem. Przyznaj się, często masz przemożną chęć obejrzenia filmu, nie?
Taa, ale trzeba być zjebem xD
Rozumiem, że ktoś lubi zajarać i jak ma fajne okoliczności (spotkanie ze znajomymi/świetna pogoda/wolna chata) to myśli o jaraniu, ale zielone ma tak mały potencjał uzależniający i w ciągach faza tak drastycznie traci na wartości, że naprawdę trzeba się postarać o uzależnienie.
Komentarz usunięty przez autora
@comojastaro
@Wjorgus czym się różni uzależnienie psychiczne od fizycznego
Komentarz usunięty przez autora