Wpis z mikrobloga

#apple #iphone
Siemka mirasy, jakiś czas temu pytałem was co byście doradzili jako następcę mojego 6s - wtedy usłyszałem, żeby poczekać do wrześniowej premiery i zobaczyć co się pojawi, co stanieje itd.

No więc.. premiera za nami, co polecacie? Co ma najkorzystniejszy stosunek ceny do jakości? 11? 11 pro? XR? X? Zależy mi głównie na baterii, aparacie i miejscu (256gb+).
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@impet: nie ufam chmurze icloud odkąd po ustawieniu jej na ajpodzie ajpadzie i ajfonie i wyłączeniu na jednym z urządzeń w------o mi bezpowrotnie WSZYSTKIE zdjęcia ze WSZYSTKICH urządzeń - może jestem za głupi na icloud, ale skutecznie się zraziłem ;)

@mavon @pekak - skoro mówisz, że 11 ma lepszą baterię niż XR, wybór zostaje między 11 a Pro - ten pro będzie robić waszym zdaniem zdjęcia o tyle
  • Odpowiedz
@HighFlyingBird: 11 i Pro będą robić identyczne zdjęcia z 2 wyjątkami

zdjęcia portretowe będą lepsze na 11 bo będzie korzystać z obiektywu wide zamiast telephoto którego nie posiada (wide ma lepsze światło niż telephoto);
Pro posiada telephoto, 11 go nie posiada więc tutaj traci;

według mnie zupełnie nie warto dopłacać do telephoto
  • Odpowiedz
@HighFlyingBird: Dochodzi jeszcze roznica w wyswietlaczu miedzy 11 a 11 pro- u mnie to właśnie roznica w ekranie rodzi najwiecej wątpliwości, bo tez szukam godnego następcy mojego 6s ;-)
  • Odpowiedz