Wpis z mikrobloga

• 23
@rmweb zlikwidować wszystkie inne środki transportu w dużym mieście, niech wszyscy jeżdżą samochodami i zobaczysz jak wtedy super będzie się ci jeździć xD
  • Odpowiedz
@turok2016: z luksusowymi samochodami to poszedł grubo aczkolwiek z tym faworyzowaniem rowerzystów troszeczkę racji jest. Podam przykład. W pewnym mieście przy ośrodku zdrowia zlikwidowano miejsca parkingowe w tym dla osób niepełnosprawnych, bo dostali fundusze na ścieżki rowerowe i akurat pasowało im tamtędy jedną puścić. Miejsca dla niepełnosprawnych przeniesiono 200 m dalej.
  • Odpowiedz
@Volki: czyli prezentują najbardziej biedackie myślenie jakie tylko może być, nie trzeba być wielkim specem aby wyobrazić sobie co by się stało gdyby wszyscy mieszkańcy Poznania lub Warszawy przesiedli się do własnych samochodów.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@turok2016: No no, już wyszczekałeś się? Wyraźnie przedstawił swój pogląd i jest odmienny od tego co tu napisałeś, więc co w końcu? Siejemy dezinformację, hmm? Dużo płacą?
  • Odpowiedz
I na takich idiotów ktoś będzie głosował i jest to oczywiście jedynka #konfederacja w #poznan xD ah

@turok2016: Ja będę głosował, bo mam takie same poglądy. Transport to jest krwiobieg gospodarki, bo każdy towar trzeba przewieźć i to nie rowerem ani autobusem. Jeżeli tak nie uważasz, to idiotą jesteś ty.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jah00 i dlatego zablokujecie miasta wszystkie tylko po to aby każdy mógł jechać do swojej roboty w swoim samochodzie? Wyborcy konfederacji to z logiką jak wyborcy PiSu jak widać xD
  • Odpowiedz
@turok2016: Czy ty umiesz czytać? Napisałem, że transport to jest krwiobieg gospodarki. A ty dalej p--------z swoje. Przepustowość ulic należy zwiększać, a nie zmniejszać tak jak się robi teraz. Jeżeli mówisz o logice, a twierdzisz, że od zwiększania przepustowości miasto się zablokuje to ta rozmowa nie ma sensu. Celem jest wygoda i korzyść mieszkańców, bo jak chcesz, żeby korków nie było zapraszam do Korei Północnej.
  • Odpowiedz