Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +70
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +880

Jak bym pisał z swojego konta było by wiadomo o jakiej firmie pisze i gdzie ona się znajduje.
To że są #niemcy nie będzie tajemnicą.
Często spotykam się z tekstem że typowa #p0lka jest typową gdy wyjedzie zagranicę z facetem to i tak rozkłada nogi dla innych.
Z doświadczenia na firmie wiem że problem taki nie dotyczy Polek ale ogólnie #k0biet...
Historia którą tu przestawiam dotyczy pary Słowaków.
Do firmy przyjechali do nas 9 miesięcy temu przez to kończy im się okres próbny w pośredniku.
A więc meritum. Jakiś czas temu firma organizowała imprezę firmową z jedzeniem muzyka i alkoholem.
Wtedy to się zaczęło dziewczyna wpadła w oko Niemcowi. Na imprezie na jakiś czas znikneli. Teraz w weekend chłopak zastał baraszkujące parę w swoim łóżku. Zaczął od słów "Jak tam?" Wyciągnął telefon nagrał ich i wypie... z mieszkania. Ex aktualnie mieszka u Niemca i jego matki. Dziś ex pisze do byłego że w sobotę pracuje a jej kochanek ma wolne czy by po nią nie pojechał. #k0biety są ....
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Kobiety są ...