Wpis z mikrobloga

Cześć. Szukam destynacji na kolejną podróż poza Europę na pierwszy kwartał 2020 - najlepiej #azja. Rok temu byłem w #tajlandia przez prawie 3 tygodnie i bardzo mi się podobało. Szukam czegoś z bardzo dobrą pogodą, jedzeniem i w przystępnych cenach, żeby można było robić wiele rzeczy i nie wydać przy tym 10k ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbym wydać ze wszystkim koło 6000cbl na 2-3 tyg (z lotami). Myślałem o #srilanka, z góry uprzedzam, że #wietnam chcę zostawić na inny czas. Jeżeli macie jakieś pomysły na innym kontynencie to również będę wdzięczny. Pomożecie? Dzięki! #podroze #kiciochpyta
  • 15
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@franek13: no to pierwszy tydzień Kambodża(angkor wat) z czasem na akomododacje I podróż - tydzień w Kambodży styknie. Później jedziesz do Laosu na tydzień (wat xieng thong, patuxai) I skończyć w birmie I z Birmy wracac(tam mało wiem - pamiętam tylko że tam są jakieś stanowiska archeologiczne z bardzo starych kultur, jak lubisz antropologie, to Ci się spodoba)
@Yeezy: 4 noce. Super, najlepiej pod względem wypoczynku. Phi Phi najpiękniejsza, Ko Lanta najlepsza do chillu. Polecam Mushroom Bar, gdzie w menu masz jointy i cocktaile z grzybami ( ͡° ͜ʖ ͡°) siedzisz zjarany na plazy z muzyka w tle i piwkiem. Największy chill bar w jakim byłem w życiu. Tylko nie obnos się poza barem z paleniem, bo tam za to jest szturm. Oprócz tego koniecznie