Aktywne Wpisy

jest 6 rano w niedziele, dlaczego nie śpicie?
Wczoraj zwolniłem trzecią sprzątaczke w ciągu roku i jestem lekko załamany jak wygląda ta branża. Pierwsza kradła mi a-----l z barku i kase z portfela gdy zostawiłem go specjalnie na widoku. Nagrałem ją ukrytą kamerą i zwolniłem. Druga miała coś ostro nie tak z banią, bo potrafiła głośno komentować sytuacje zastaną w pomieszczeniu np. Wchodziła do kuchni i mówiła „ja p------e, ale syf” żadnego wielkiego syfu nie było, normalna kuchnia do ogarniecia

Macie jakiś patent na tankowanie pociągów, które nawet nie zbliżają się do bazy?
Generalnie albo każdy pociąg jedzie przez stację tankowania, albo paliwo dystrybuujesz do wszystkich stacji.
Pierwsze rozwiązanie powoduje duży ruch w jednym miejscu sieci torów, bo wszystkie pociągi muszą tam
Jak na screenie. W czerwonym kółeczku opcjonalnie, abyś miał podgląd wizualny od razu.
W pociągu dajesz po prostu, aby odjechał, gdy się opróżni, no i na stacji załadunkowej jak się załaduje - i będzie tam stał, dopóki jakaś stacja się nie włączy.
Dla węgla polecam jak spadnie poniżej 1000. Podjedzie, wypakuje cały pociąg np. 16k i na długo starczy.
źródło: comment_qtkMfiU0Nlpl5PBRfvyxQHvdJLt36Hpp.jpg
Pobierzźródło: comment_iJ94pkp69r5MItra8UKzZkAw6Bt2aF0c.jpg
Pobierz