Wpis z mikrobloga

Mirki #!$%@? może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w tym chlewie obsranym gównem w każdej instytucji państwowej szpitalu urzędzie czy szkole jest ten #!$%@? papier szarak? Ja rozumiem że to kosztuje 15zł za 64 rolki ale za 30zł można dostać już miękki dwuwarstwowy normalny papier. A to gówno nie dość że się rwie i trzeba składać na trzy to jeszcze jest albo tak ostre że cała dupa po tym boli (jeszcze jak wcześniej ostrego kebsa jadłeś to zostaje ci tylko modlitwa do Allaha) albo tak gładkie że co najwyżej rozmażesz gówno po całej dupie. ( ͠° °)

#zalesie #kiciochpyta #polska #srajzwykopem
Zozol356 - Mirki #!$%@? może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w tym chlewie obsranym gówn...

źródło: comment_ru4qRpm8itCgMpTm9BiUFc8cfJK3N2GH.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • 0
@gnomos: No to zajebisty przetarg jak wszyscy urzędnicy własny papier noszą ( ͡° ʖ̯ ͡°) a jak w szpitalu jestem to pierwsze o co proszę rodzinę to o normalną rolkę
  • Odpowiedz
  • 3
@Zozol356 Zawsze możesz wystartować w przetargu i potem dostarczać do urzędów wysokiej jakości papier toaletowy, rezygnując z części swojego zysku.
  • Odpowiedz
@Zozol356: u mnie babcia takiego używała, do czasu. Po 3 wezwaniach hydraulika po tym jak to szare coś zapchało rury bo się bardzo słabo rozpuszcza zaczęła kupować normalny.
  • Odpowiedz
@Zozol356: wyobraź sobie że u nas postawili śmietniki na psie kupy i skarżą się że ciągle ludzie kradną woreczki na psie odchody a ile mogą być warte te woreczki? pewnie kilka procent kosztu ich włożenia do śmietnika( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Zozol356: bo tak wynika z umowy pomiędzy urzędem a jakimś dostawcą, najczęściej jest to firma sprzątająca.
W niektórych miejscach są wymagane papiery o zawartości celulozy min. 50 albo 70% bo takie są wymagania klienta. Ale to się praktykuje w biurowcach klasy A, jakichś porzadnych firmach, a nie tam gdzie zlazi się tysiąc petentów.
Fun fact: w jednej państwowej agencji ginie przynajmniej karton papieru tygodniowo. Taka klientela. Raz zginęła nawet szczotka do
  • Odpowiedz