Aktywne Wpisy
kiszczak +879
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +264
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
#panstwozdykty #sekularyzacja #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
prawnej może być przedmiotem nauczania w szkole, przy czym nie może być
naruszona wolność sumienia i religii innych osób.
Fragment z konstytucji. Gdzie ty masz państwo z dykty? Coś nie działa?
@rvva1: Nie, nie jest
@rvva1: właśnie dlatego
@rvva1: Nie? Powiedziano mi że zajecia bedą do 12, więc spokojnie poszedłem do pracy. Na rozpoczeciu dowiedziałem sie o jakiejś mszy, i co mam teraz zrobić? Zwolnic się z roboty i gnac po syna do szkoły? A może mój syn sam zdecyduje że nie idzie bo msza nie jest obowiązkowa? Tak właśnie w tym państwie nic co związane z religią nie jest obowiązkowe. I nie krzyzy nie
@Horaccy: Nikt nie powiedział że dla "chętnych" czy też dobrowolna. Pani powiedziała że będzie msza i tyle.
A no w niczym. Rozumiem że tobie też by to wisiało gdyby szkoła organizowała modły w meczecie czy też innej synagodze. Jak ktoś ma ochotę to niech sobie do kościoła idzie sam, nie widze powodów by świecka instytujca organizowała msze.