Aktywne Wpisy

callver34 +250
Dla wszystkich co radzą iść pracować na fizola, kłaść płytki, robić hydraulikę, albo zostać złotą rączkę. Wy chyba nigdy nie robiliście w pracy fizycznej. Praca fizola nie jest lekka. 8 lat przepracowałem na budowie, w zimie zimno, w lato gorąco, przez resztę roku leje deszcz i wieje wiatr. Robota w brudzie, kurzu, syfie i ubóstwie. Bez ogrzewania, bez dachu nad głową, albo bez okien. Towarzystwo nieciekawe, często starzy alkoholicy albo jakieś ćpuny
gymw8nhnzd +8
Nie mam juz pojęcia co robić...
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem

widoczny był w rdr 2/far cry 5/days gone. przy włączonym HDR są jakby aktywowane "cienie" np na liściach- i przy obrocie kamerą one jakby przechodzą w tryb aktywny. ciężko to wyjaśnić- ale chodzi o to że elementy są wyostrzane a przy ruchu jakby znowu sie rozmazują, po czym znowu wyostrzają, tv ma ustawioną ostrość na środku skali, włączony tryb gry. przy wyłączonym HDR problemu nie ma.
ps4 zwykłe
samsung- serii 8, włączony tryb gry
#ps4 #samsung #hdr
Komentarz usunięty przez moderatora
pokonfigurowałem zgodnie z linkiem od @ironlelele:
do tego dałem ostrość najpierw na 0- ale troszkę dla mnie zbyt nieostre było, przy ustawieniu na 2 zupełnie nie widoczne, przy powrocie na 10 problem widoczny, więc to jak byk to ustawienie :)
dziękuje wszystkim za pomoc @Sasko: @Sasko: @01010101110101010010010100010101: @Krabowski: @grundzio12: @grundzio12: @69guziec:
w kolejnej generacji na 4k powinno być zajebiście
źródło: comment_3hv799I6Yr9kT3tXOYeUy5U46FvdjkvE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
To jest tylko przy postaci samej jak się obraca kamera robi się taka poswiata na chwilę