Aktywne Wpisy
picasssss1 +88
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Avekkk +526
Problemem demografii jest to, że przez wysokie ceny mieszkań ludzie muszą tyrać na własny kwadrat do 30tki. Później jak już się dorobia i urządza to chcą trochę na luzie pokorzystac z życia. I nagle jak już się wyszaleja okazuje się, że oboje mają po 33 lata i albo na dziecko się nie decydują, albo decydują na max 1
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem samochodu to jeszcze mnie woziła czasami, żebym mogl załatwić swoje rzeczy na mieście. Wszystko niby fajnie, ale nigdy nie czułem czegoś więcej do niej czy poprzedniczek. Dopóki wszystko jest dla mnie wygodne to jakoś się to wszystko kreci, zazwyczaj z czasem zaczęły się pojawiać jakieś wymagania czy trucie to wygaszałem tematy, ale w tym przypadku jeszcze się to nie dzieje. Niedawno poznałem fajna dziewczynę w pracy, możliwe ze wyjdzie z tego cos więcej niż koleżeństwo patrząc jak się zachowuje w stosunku do mnie, jest tez trochę bardziej w moim guście takie 8-9/10. Wydaje mi się, ze jak dojdzie co do czego to nie będę mial większych oporów, żeby z nią spróbować a z drugiej strony nie chciałbym się tez pozbywać wygodnej sytuacji w jakiej jestem... Idealnie byłoby spróbować z ta nowa przez jakiś czas i dopiero po sprawdzeniu czy się zgrywamy zerwać z pierwszą, ale nie wiem czy to wykonalne
#logikaniebieskichpaskow #pracbaza #zwiazki #logikarozowychpaskow #pytanie
Zerwij z obecna już dziś, bo jej tylko życie zniszczysz jak będziesz tak na boku kombinował
@gymw8nhnzd: pewnie bait ale brzmisz jak kawał kanalii.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@thorgoth: toć to fałszywy niebieski pasek jest. Zmień dziewczynę na chłopaka i będzie pasowało jak ulał.
@bambo_rambo: w sensie że odwracamy płcie i facet posprząta i ugotuje?
No nie wiem