Wpis z mikrobloga

Nie mam juz pojęcia co robić...
Ja 29lv, spotykam się z jedna dziewczyna 7/10 (23lv, studiuje) od prawie roku, ogólnie jest spoko, widzimy się raz może dwa razy na tydzień zawsze u mnie. Posprząta cale mieszkanie, pójdzie do sklepu i ugotuje, nie zrzędzi o jakies wychodzenie na miasto czy do klubów, przywiezie dla mnie słoiki od mamy żebym mial jakiś zapas obiadów domowych jak mi się nie chce gotować. Jak nie mialem samochodu to jeszcze mnie woziła czasami, żebym mogl załatwić swoje rzeczy na mieście. Wszystko niby fajnie, ale nigdy nie czułem czegoś więcej do niej czy poprzedniczek. Dopóki wszystko jest dla mnie wygodne to jakoś się to wszystko kreci, zazwyczaj z czasem zaczęły się pojawiać jakieś wymagania czy trucie to wygaszałem tematy, ale w tym przypadku jeszcze się to nie dzieje. Niedawno poznałem fajna dziewczynę w pracy, możliwe ze wyjdzie z tego cos więcej niż koleżeństwo patrząc jak się zachowuje w stosunku do mnie, jest tez trochę bardziej w moim guście takie 8-9/10. Wydaje mi się, ze jak dojdzie co do czego to nie będę mial większych oporów, żeby z nią spróbować a z drugiej strony nie chciałbym się tez pozbywać wygodnej sytuacji w jakiej jestem... Idealnie byłoby spróbować z ta nowa przez jakiś czas i dopiero po sprawdzeniu czy się zgrywamy zerwać z pierwszą, ale nie wiem czy to wykonalne

#logikaniebieskichpaskow #pracbaza #zwiazki #logikarozowychpaskow #pytanie
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Idealnie byłoby spróbować z ta nowa przez jakiś czas i dopiero po sprawdzeniu czy się zgrywamy zerwać z pierwszą

@gymw8nhnzd: pewnie bait ale brzmisz jak kawał kanalii.
  • Odpowiedz
@gymw8nhnzd: Gosciu ma fajna, zaradna laske, do tego pomocna, a chce walic inna, bo cos tam, zostaw obecna i p--------j sie w leb, ale tak w---------e mocno zebys upadl i juz nie wstal.
  • Odpowiedz
@gymw8nhnzd pewnie za czasów szkolnych mamusia gotowała, robiła kanapki do szkoły, prała, sprzątała, a jedynym obowiązkiem synusia było zjeść i pograć na komputerze? Zastanów się, czy rzeczywiście szukasz drugiej połówki, czy raczej służącej. A tej studiującej 23latce nie zawracaj już głowy i nie marnuj jej czasu.
  • Odpowiedz
Plot twist - a za dwa lata autor na wykopie będzie portolił jakie to wszystkie baby są ujowe, bo ta 8/10 truje mu zad o wychodzenie, robi sceny zazdrości, strzela fochy i szantażuje go płaczem i seksem, więc jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie pójdzie ścieżką MGTOW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Idealnie byłoby spróbować z ta nowa przez jakiś czas i dopiero po sprawdzeniu czy się zgrywamy zerwać z pierwszą

@gymw8nhnzd: pewnie bait ale brzmisz jak kawał kanalii.

@thorgoth: toć to fałszywy niebieski pasek jest. Zmień dziewczynę na chłopaka i będzie pasowało jak ulał.
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: @thorgoth Chyba mu o to chodziło, bo na 99 % nie ma nic. Historia o oddanej i ładnej dziewczynie tak brzmi prawdziwa jak historia gry w kasynie byłego prezydenta Warszawy co tylko tam wygrywał. Prowokacja na te 99 %. Na 100 % to nie wie się nigdy, ale dla mnie gość kłamać nie umie;)
  • Odpowiedz