Kupując na amazonie rzecz, a mianowicie #ps4 której według informacji nie ma na stanie to dostanie się zwrot kasy, czy spodziewają się dostaw i przesyłka przyjdzie? Jak to działa, z amazona rzadko korzystam. #pytanie #amazon #zakupyonline
@Maneharno: @Andrew432: przy czym czasami jednak bywa, że pobiorą w dniu zakupu, ale to będzie tylko blokada która zejdzie automatycznie po 7 dniach i ponownie pobiorą dopiero w momencie wysyłki. U mnie tak było z refurbem.
@Maneharno: pewnie chodzi o ps4 pro z dwoma padami z amazon.it? Kupiłem dzisiaj i od razu pobrali kasę z revoluta, przyczym mam dopisek, że jeżeli sprzedawca nie pobierze kwoty w ciągu 7 dni to zostanie ona zwrócona.
@leitz: no właśnie jest promocja, ale pisze, że nie ma tych konsol na stanie, ani nie ma info kiedy będą, więc się zastanawiam czy ma sens mrozić tam pieniądze.
@maneh: a jeszcze wczoraj była informacja, że wysyłają w ciągu 1-3 miesięcy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja i tak chciałem kupić i kase miałem odłożoną a jak nie wyślą we wrześniu to anuluję ze swojej strony.
#pytanie #amazon #zakupyonline