Aktywne Wpisy
DEJW88 +179
O #!$%@? wszedłem na live Zwyrola i ktoś napisał na chacie o jakiejś dramce między Gargamelem i Rockiem
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Smutny_procesorr +74
gut gut jedzieeemy
#danielmagical
#danielmagical
Przecież w moim życiu i tak nic innego nie ma, oprócz oczywiście tych nieszczęsnych zaburzeń.Tak to sobie wejdę na tag #przegryw poczytam posty osób, które zmagają się z podobnymi problemami co ja. Poczuję że nie jestem sam na tym smutnym łez padole. Czasem napiszę kilka słów wsparcia, czasem w przypływie smutku i rozpaczy napiszę post o tym jak życie bywa przykre i okrutne.Dzięki czemu choć może odrobinę poczuję się lepiej.
Nie tyle się cieszę, że istnieje ten tag, bo świadczy to o tym, że bardzo dużo młodych osób zmaga się z poważnymi problemami, z których nie widać praktycznie wyjścia ale uważam, że jego obecność jest niezbędna i można za pomocą lektury/postowania uzyskać pewne wsparcie lub zrozumienie.
Smuci mnie jedynie niepokojąca ilość trolli imitująca wpisy osób, które rzeczywiście samotnie zmagają się z jakimiś problemami.
#depresja
Komentarz usunięty przez moderatora