Wpis z mikrobloga

@Nicescroll: taka prawda. to przykre ze w PL ludzie tak to zra. rozumiem, ze cena niska, ale sa jakies granice. za podobna cene mozna samemu zrobic cos o wiele lepszej jakosci.
  • Odpowiedz
@bartd: ale #!$%@?, ja lubię gotować niestandardowe potrawy których przygotowanie wymaga składników dostępnych w może kilkudziesięciu sklepach w Polsce, lubię też pójść do restauracji gdzie zostawię z 200 zł na jakiś ogon langusty czy inne dziwactwa. Ale czy ty mi chcesz zabronić #!$%@? kebsa jak wracam #!$%@? z melanżu bo jest tani, niezdrowy i można w domu przyrządzić sobie coś lepszego za te pieniądze? ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@bartd: ale tak zastanawiając się nad tym czy przypadkiem twój czas też nie kosztuje? W czasie kiedy ty robiłbyś sam kebaba ja jedząc kebaba zrobionego przez kogoś (ba nawet podczas jego robienia) mógłbym rozwijać swoje pasje, planować przyszłość, kreować swoją ścieżke kariery.

  • Odpowiedz