Aktywne Wpisy
sogen +72
#szczecin ktoś mi właśnie dał newsa, że 10 dzieci została zabita przez auto na Rodła
Masakra, ktoś coś wie?
Masakra, ktoś coś wie?
wcfilmowe +644
Główna to #!$%@? stan umysłu.
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
Zazwyczaj przygotowuję jako muffinki, ale tym razem zdecydowałem się upiec w keksówkach.
Nie jest to mój przepis, a zaczerpnięty stąd: https://youtu.be/8HXcIiUrNnU
Skladniki
- 6 jajek (7 rozm. M)
- 130g mąki kokosowej
- 1 brokuł
- 2 łyżki oleju kokosowego
- sól
- pieprz
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
Ew. dodatki:
- zioła (prowansalkie, środziemnomorskie etc.)
- tarty ser
- siekane suszone pomidory
- siekane oliwki
- siekane kapary
- etc.
Brokuł gotujemy w osolonej wodzie aż będzie miękki. Po ostudzeniu miażdżymy praską do ziemniaków (albo blenderem, ale nie na gładką masę). Do mąki kokosowej dodajemy proszek do pieczenia. Roztrzepujemy jajka i dodajemy do nich tłuszcz kokosowy, sól, pieprz i ew. dodatki. Dodajemy mąkę i dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy brokuł i mieszamy ba jednolitą masę. Foremki do muffinek / blaszkę smarujemy masłem. Pieczemy w 180 'C przez ok 20-30 min. Wierzch powinien lekko zbrązowieć, a patyczek po nakłuciu być suchy.
Grneralnie stosujemy to jako dodatek do obiadu (zamiennik ziemniaków) lub np. na śniadanie z majonezem, serem kanapkowym, lub jako przekąska.
Bon apetit! ;)
#keto #ketoza #gotujzwykopem #gotowanie