Aktywne Wpisy

Jako kierowca srający do kuwety, dam wam dobrą radę
Wielu z was uzna tę radę za zbedną, bo to jest dla was oczywiste, ale wielu robi błąd i robi to nagminnie
Duzo jeżdzę i dużo takich sytuacji jest na drodze
A jest to bardzo niebezpieczne
Ja rozumiem, ze cięzarówka to "zawalidroga" cięzko nam się z tyloma tonami, zerwać na światłach z piskiem, by was zadowolić :-)
Ale wracajmy do mojej porady
Wielu z was uzna tę radę za zbedną, bo to jest dla was oczywiste, ale wielu robi błąd i robi to nagminnie
Duzo jeżdzę i dużo takich sytuacji jest na drodze
A jest to bardzo niebezpieczne
Ja rozumiem, ze cięzarówka to "zawalidroga" cięzko nam się z tyloma tonami, zerwać na światłach z piskiem, by was zadowolić :-)
Ale wracajmy do mojej porady

Kantar +5
Moja żona jest w ósmym miesiącu ciąży.
I tak skomentowałem dziś, że wygląda jak spompowana i ogólnie ciąża nieźle zmienia (pobrzydza) twarz itd.
Ale nie tak negatywnie, tylko ogólne przemyślenie bo wiadomo, że po ciąży to zniknie. Więc nie nazywam ją ogólnie brzydką tylko akurat w tym konkretnym stanie, że wygląda gorzej.
Daaawno tak się nie obraziła. Nie wiem czy to hormony czy faktycznie aż tak mocno pojechałem. xD Ale nie wydaje
I tak skomentowałem dziś, że wygląda jak spompowana i ogólnie ciąża nieźle zmienia (pobrzydza) twarz itd.
Ale nie tak negatywnie, tylko ogólne przemyślenie bo wiadomo, że po ciąży to zniknie. Więc nie nazywam ją ogólnie brzydką tylko akurat w tym konkretnym stanie, że wygląda gorzej.
Daaawno tak się nie obraziła. Nie wiem czy to hormony czy faktycznie aż tak mocno pojechałem. xD Ale nie wydaje

źródło: comment_vhSNSINX2Gj4LSLh7Bf8S3U0lKXzIqG3.jpg
Pobierz"Linuxiarze" to starzy użytkownicy windows, którzy mają dosyć gównianego modelu rozwoju kolejnych wersji okienek.
Pajace z redmont zamiast wziąć się za robotę pod maską systemu, jak np developing następcy antycznego już NTFS, to zajmują się kolejnymi wersjami panelów sterowania.
Ile ich tam już jest? z 5?
Partacze nawet nie potrafią dobrze zrobić czarnego theme dla
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale serio, kto co lubi - wystarczy mi Windows i to co oferuje, mam zbudowane swoje środowisko na którym pracuję, pointegrowane z usługami MS które lubię i nie trafiam na
Starzy developerzy, odpowiedzialni za rozwój windowsa, którzy ogarniali ten kod dawno już tam nie pracują.
Widać to po tym pseudo rozwoju.
Jak lubisz to co oferuje MS w pełni to szanuję, mnie już zaczęła irytować ta firma i jej kierunek w którym zmierza z nowym CEO.
No i szanuję kulturalną dyskusję a nie takie plucie jadem jak
przeskanuj sobie partycję i sprawdź.
źródło: comment_cxmmQ4pUjCI5NQSlwmu2K2yunrxjs3is.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ma harmonogramy poustawiane zapewne.
Więc nadal jest fragmentacja.