Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HHHHHH: tak, wersja demo jest za darmo. Jak gra wychodziła to ludzie się trochę #!$%@?. Dostajesz chyba 3 poziomy, za resztę płać 47.99. Tu nawet nie ma mikropłatności, jest wykupienie pełnej wersji gry. Nie wiem jak teraz, tak było wcześniej
  • Odpowiedz
  • 0
@HHHHHH: na plus brak mikropłatności. Kupujesz pełna wersje gry i tyle. Może tu zrobią inaczej, tego nie wie nikt. Ja bym się nie nastawiał
  • Odpowiedz
  • 1
@HHHHHH: drewno to właśnie Crash z tym swoim sztywnym i kompletnie nie dającym satysfakcji modelem jazdy. Rozczarowałam się okrutnie.

Marianowy urok polega właśnie na wciskaniu gazu jak popadnie, zresztą polecam cupy na 200, nie jestem taka pewna czy dasz radę przejechać wszystko nie zwalniając na niektórych z nich.
  • Odpowiedz
@Meitantiev: Przecież modelu jazdy w ogóle nie ma w MK8. A cupy na 200 zrobiłem 3 1x zloto 2x srebro i dałem sobie spokój, single player to dno w MK8. Online jeszcze jako tako do kupy rano po kawie.

Za to Team Sonic Racing jest królem obecnie.

Nie ma co bronić MK8 tylko dlatego, że to MK... to samo z Zeldą.. gra mocno niedorobiona, ale fanów swoich ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@HHHHHH: będę bronić MK8 bo mi się zwyczajnie podoba i daje mi masę frajdy. Gram co prawda już mniej (300h na liczniku) ale dalej kiedy odpalam multi to czerpie wielkie pokłady frajdy z tej gry. Świetne mapy, ładna grafika, bardzo przystępny model jazdy ze świetnym driftem i wspaniałe trasy. Sonic jest również bardzo fajny, też dał mi masę dobrych godzin. Ale Crasha szkaluje wszędzie - gdziekolwiek jestem.
  • Odpowiedz