Mircy to możliwe ze w e91 sama w nocy pojechała mi roleta do gory? Wsiadam dziś a tu roleta w gorze a do bagażnika już z tydzień nie zaglądałem ( ͡°ʖ̯͡°) #bmw #bmwboners #e91 #bmwe91
@siemawpadajdomejkuchni: Zanim zaczniesz szukać odpowiedzi w archiwum X to na twoim miejscu najpierw zaprosiłbym dzieci i żonę na rozszerzone metody pozyskiwania informacji.
@siemawpadajdomejkuchni Ja w e61 jak miałem słaby aku, to mi się ta sama szyba od bagażnika otwierała i podnosił rolete, może też Ci się otworzyła, a nie zauważyłeś?
@siemawpadajdomejkuchni: Napisałem z przymrużeniem oka żebyś najpierw popytał rodziny czy ktoś nie bawił się roletą zanim zaczniesz szukac dziury w całym ¯\_(ツ)_/¯
@siemawpadajdomejkuchni: Możliwe, jeśli np wcześniej otwierałeś klapę i roleta nie poszła w górę. Często jako ktoś obcy wkłada coś do bagażnika to po 50 m jazdy roleta idzie w górę :/
#bmw #bmwboners #e91 #bmwe91
Zanim zaczniesz szukać odpowiedzi w archiwum X to na twoim miejscu najpierw zaprosiłbym dzieci i żonę na rozszerzone metody pozyskiwania informacji.
Napisałem z przymrużeniem oka żebyś najpierw popytał rodziny czy ktoś nie bawił się roletą zanim zaczniesz szukac dziury w całym ¯\_(ツ)_/¯