Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Mam dla Ciebie historię:

Ohhooo

Na przystanku tramwajowym stoi kilka osób. Między nimi pewna nastolatka ze smartfonem 5G w ręku i słuchawkami w uszach. Obok niej kobieta w ciąży i jeszcze jedna kobieta usiłująca sobie poradzić z dwójką niesfornych szkrabów. Matka z niecierpliwością spogląda na zegarek. Obawia się spóźnić na wizytę do neurologa. Młodsze dziecko jest nadpobudliwe i ma zaburzenia uwagi. Na słupie latarni nieopodal stacja bazowa 5G. Taka mała, że trudno ją dostrzec.

No głupia sucz be i mamuśki cacy

Nastolatka właśnie włączyła klip ulubionego wykonawcy z serwisu YouTube. Klip nowoczesny, w rozdzielczości 4K.

O nieeeeeeee

Stacja bazowa 5G na latarni natychmiast wyemitowała w jej kierunku silną wiązkę promieniowania. Wielokrotnie silniejszą niż gdyby rozmawiała przez telefon. Ta wiązka, przez cały czas trwania klipu, napromieniowuje nastolatkę, ale też kobietę w ciąży oraz matkę z dwójką niesfornych szkrabów.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Choć oni wszyscy tego nie wiedzą i nie używają smartfonów - kobieta w ciąży w obawie przed wpływem promieniowania telefonu na płód.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)yhym

Czy gdyby wiedzieli, życzyli by sobie tego? Czy nastolatka zdaje sobie sprawę z tego co robi? Przecież to tylko rozrywka w nowoczesnej, szerokopasmowej sieci 5G".

Jak byłem małolat to im raz dałem nawet 1% podatku. Kurde było warto, do dziś dostaję cyklicznie takie złoto xD

#foliarze #bekazpodludzi #heheszki #nastolatki #madka #p0lka #truestory
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Lipathor: no pewny już nie jestem ¯\_(ツ)_/¯ chyba nie, po prostu łapią się na każdą akcję "obywatelską" by kasa się zgadzała. Kiedyś wspierali ograniczenie transportu tirami na rzecz koleji i dałem im hajs z podatku i coś musiałem kliknąć. Ogólnie są w spamie ale czasami uda im się obejść jakoś zabezpieczenia. Jak widać jednak warto, w końcu śmiech to zdrowie i kawa lepiej smakuje :D
  • Odpowiedz
#!$%@? mać co za debile , i przez to p0lska będzie zadupiem , bo łUni nIe kCoM mIeĆ PińĆ gIE , ale ryczą bUo (operator) zUy iNterNeta zŁabEgo DajOm
  • Odpowiedz