Wpis z mikrobloga

@Noneq: Nie poznałem jeszcze swojej przyszłej żony. Chyba, że poznałem, a jeszcze nie wiem, że kiedyś nią będzie.
@7845: Widzisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na Helliad było super, wszystko mnie boli.
  • Odpowiedz
  • 0
@MamutStyle a dlaczego byłeś w błędzie ?

Ponieważ miłość mojego życia zniszczyła mnie emocjonalnie , przez co nie mogę już nikogo pokochać .
  • Odpowiedz
@Noneq: Bo ja myślałem, że to ta jedyna, a ona tak nie myślała i mnie zostawiła w grudniu zeszłego roku.

Podobnie właściwie, ale ja wszystko robię spokojnie. Miałem lekkie załamanie które spowodowało rozstanie. A teraz realizuje się i spełniam jedno po drugim własne marzenia. Na miłość mam jeszcze czasu, a czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@MamutStyle jakie marzenie jeśli mogę zapytać realizujesz ? Ja też dużo rzeczy realizuje ale im więcej się tym zajmuje tym częściej zadaje sobie pytanie gdzie ta miłość i czy to co robię ma sens
  • Odpowiedz
@Noneq: Przede wszystkim żyje tak jak zawsze chciałem. Czyli zapuszczam brodę na warkocz, ubieram się tak jak zawsze chciałem, a nie wiem dlaczego słuchałem innych i chodziłem pospolicie ubrany. Jeżdżę na koncerty, festiwale muzyczne. Niedługo będę robił pierwszy tatuaż na ręce. Wszystko co robię, to moje pragnienia które nie realizowałem przez ostatnie 24 lata, a teraz mogę śmiało to robić. Czuje się z tym fajnie. ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz