Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@notdot: @Andczej: @z0m0wiec: @LejTenBeton: @wielq: @Ranger: @Trismagist: @wielkiparasol: Widze ze ukraincy juz przywoza swoje patusowe zachowania do Polski. Tatus zapewne jakis oligarcha sponsoruje synkowi erasmusa/studia/karte Polaka w Krakowie. tepic gnoi

A moze nawet jest ruskim - tutaj ma Donetsk/Barcelone jako miejsce urodzenia - https://vk.com/id63814823

Takim autkiem juz 5 lat temu jezdzil - https://www.youtube.com/watch?v=S-Cq9ScEFSU

Oj widze ze za niedlugo to nawet #p0lka poleci na Ukrainca
@Karkasonne: no widzisz a ja jako prawak uważam, że nie powinien nikt paradować w ten sposób po ulicach. Czy to dwójka facetów czy dwójka kobiet. Lataj sobei w bieliznie na smyczy po własnym przedpokoju a nie jak idę z dziećmi na spacer. To jest dokładnie argument przeciwko gay pride parade jak i takim "performensom"
@MassFett:

Widze ze ukraincy juz przywoza swoje patusowe zachowania do Polski.

tak jak nie znoszę Ukraińców, tak akurat w tym wypadku strasznie #!$%@?, mógł to zrobić ktokolwiek i narodowość nie ma tu znaczenia xD
@Aster1981: Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany. Art. 140 kodeksu wykroczeń. Chodzenie w bieliźnie po mieście podchodzi pod ten paragraf.
@janeeyrie: Problem moglaby miec jakby chodzila bez bielizny ;)

Dziewczyny chodzace po klubach tez maja skape mini i obcisle "mini"bluzeczki bez stanikow. Takze mozna sie spierac czy jest tu cos nieobyczajnego. Choc oczywiscie konserwatystow oburza jedno i drugie. Jednak ich najlepiej olac.

No i mozliwa kara realnie jest znikoma. Tzn. bez faktycznej nagosci (miejsc intymnych) na upartego jakas mala grzywna moze wpasc, wiec nie bardzo jest sie czym przejmowac.
@janeeyrie: no ale do klubu sie idzie ulica wlasnie.

Ogolnie widzialas laski w lecie w rozrywkowych miastach czy dzielnicach?

W sumie nie wiem nawet czy nie mozna np w stroju kapielowym isc. Opalac sie w parku czy nad rzeka, takze w miescie w nim mozna.

W sumie wydaje mi sie ze bez pokazywania miejsc intymnych nie bardzo maja sie do czego przyczepic.