Aktywne Wpisy
mickpl +3808
Zawołam do tego wpisu jak pojawi się info, że w miejscu Marywilskiej 44 powstanie nowoczesne osiedle XD
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
tojapaweu +36
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
OBRAŻAJCIE MNIE BO PIJĘ KAWĘ NA ORLENIE
Nie mówię o tym, żeby zaraz popadać w skrajność i kupować np. polskie telefony bo to szmelc
Ale żebym nie wyszedł na hipokrytę to powiem Ci dlaczego się mylisz.
Standard życia obywateli nie zależy od płaconych przez nich podatków, nie istnieje korelacja między wysokością budżetu, a standardem życia. Oczywiście jeśli mielibyśmy ogarnięte władze, które zapewnią wysoki
@Barteky: nie znam podstaw ekonomii? Wiesz, że ekonomia to coś więcej niż keynesizm i #!$%@?, że więcej w budżecie to lepiej dla obywateli? W ogóle ekonomia to nie nauka o tym jak będzie najlepiej tylko jakie są
@Barteky: Czy przypadkiem większość ropy w Polsce, to nie jest ropa z Rosji? Każda stacja zarabia dla Rosjan :)
Nie wydaje mi się, żeby ktoś był na tyle głupi, żeby nie ogarniać, że kupując polskie produkty na polskich chociażby stacjach wspiera Polską gospodarkę. Więc jeżeli nie jesteś głupi to w takim pisaniu musisz mieć inny cel :)