#bekazpisu #trolling #bekazkatoli #polityka #ankieta #konkurs #wykop #heheszki Hej Mirki i Mirabelki, w związku z ostatnimi politycznymi wydarzeniami w naszym pięknym kraju, spróbujmy zrobić listę PiSowskich, płatnych trolli na Wykopie, niech każdy w komentarzu doda użytkownika, o którym uważa, że może być płatnym trollem pisu, potem zrobimy głosowanie na Megatrolla. Ja zaczynam, uważam, że płatnym trollem jest niejaki @SKIZO, kto jeszcze?
@midcoastt: kurczę, sam się zgłosiłeś, szkoda, żebyś teraz odpadł przez swoje zwątpienie... poszukam, może coś znajdzie, ale generalnie ja bym się nie wycofywał na Twoim miejscu
njalepsze że mimo socjalu wciąż inwestowali w rozwój sektorów :D za pisu tego nie ma i nie nie brońcie się że usa dało im kasę, bo to brednie, polska teraz w UE ma LEPSZE warunki jak oni wtedy by powtórzyć to co oni tylko że EFEKTYWNIEJ
plusujcie mój boczek, właśnie skończyłem wędzić. tydzień peklowania, teraz zeżrem te 4kg, no może z różową i gówniakami się podzielę. dobranoc #wedzenie
Hej Mirki i Mirabelki, w związku z ostatnimi politycznymi wydarzeniami w naszym pięknym kraju, spróbujmy zrobić listę PiSowskich, płatnych trolli na Wykopie, niech każdy w komentarzu doda użytkownika, o którym uważa, że może być płatnym trollem pisu, potem zrobimy głosowanie na Megatrolla.
Ja zaczynam, uważam, że płatnym trollem jest niejaki @SKIZO, kto jeszcze?
@Zenek_: Czuje się zaszczycony że się znalazłem w gronie tych ludzi. Jednocześnie pozdrawiam ich wszystkich.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora