#bekazpisu #trolling #bekazkatoli #polityka #ankieta #konkurs #wykop #heheszki Hej Mirki i Mirabelki, w związku z ostatnimi politycznymi wydarzeniami w naszym pięknym kraju, spróbujmy zrobić listę PiSowskich, płatnych trolli na Wykopie, niech każdy w komentarzu doda użytkownika, o którym uważa, że może być płatnym trollem pisu, potem zrobimy głosowanie na Megatrolla. Ja zaczynam, uważam, że płatnym trollem jest niejaki @SKIZO, kto jeszcze?
Jak ktoś zrobi to będzie, ale czy mamy jakieś przesłanki, że opozycja płaci trolom?
@StaryWilk: no panie wilku! A jak pani premier kopacz mówiła o wynajęciu trolli przed poprzednimi wyborami parlamentarnymi to zapomniałeś?
Cale dziesiec minut wytrzymales bez "a za PO" :)
@slapdash: to co innego. Wg 8values mam poglądy zrównoważone, no może lekko w prawo i dlatego nie popieram ani PiS ani PO i dlatego jechanie po jednej stronie
@slapdash: nie bądź taki surowy dla siebie. Potrzebujesz jeszcze czasu by zrozumieć pewne rzeczy. Na początek dobra jest piosenka Grabarza z głównej. Pozdrawiam cieplutko :-)
A jak pani premier kopacz mówiła o wynajęciu trolli przed poprzednimi wyborami parlamentarnymi to zapomniałeś?
@Pawery1: No panie Pawle, widzisz różnicę między, jawną kampanią prowadzoną w internecie, zachęcaniem ludzi na forach, a ukrytym szkalowaniem i oczernianiem legalnych sędziów Rzeczpospolitej, przez podpłaconych też w tajemnicy trolli?
proponował bym, żeby do kandydatów dodać jakieś przykładowe wpisy
@midcoastt: Dobry pomysł, jak już zbiorę w miarę kompletną ich listę to coś poszukam, a na razie proszę jeśli możecie to razem z ich nickiem, dodawajcie jakieś ich przykładowe wpisy, będę mieć potem mniej roboty. ( ͡º͜ʖ͡º)
oni nawet ichni socjal zrobili bardziej z głową niż ci debile z pisu
@jacieniemog28: Dokładnie tak, tam coś "bombelkowe" wynosi chyba ok 140e, w sumie tak jakby u nas 140zł zamiast 500 dawali, no ale tam to nie służy kupowaniu głosów wyborczych.
@Pawery1: a no jak Grabarz to jasna sprawa, spec od polityki XD. Jesli uwazasz, ze nie ma.sensu dzielic politykow/wladze na lepszych i gorszych, i ze w takim razie nie ma sensu "jechac" po tych gorszych, to faktycznie, posluchaj sobie muzyki lepiej. Happysad se odpal jeszcze.
Na listę płatnych trolli wskakuje kolejny, praktycznie 100% płatny pachołek Ziobry, niejaki @Piter_Harasiuki: Witamy w zacnym gronie, chociaż pewnie się już chłopaki znacie z pracy. ( ͡º͜ʖ͡º)
plusujcie mój boczek, właśnie skończyłem wędzić. tydzień peklowania, teraz zeżrem te 4kg, no może z różową i gówniakami się podzielę. dobranoc #wedzenie
Hej Mirki i Mirabelki, w związku z ostatnimi politycznymi wydarzeniami w naszym pięknym kraju, spróbujmy zrobić listę PiSowskich, płatnych trolli na Wykopie, niech każdy w komentarzu doda użytkownika, o którym uważa, że może być płatnym trollem pisu, potem zrobimy głosowanie na Megatrolla.
Ja zaczynam, uważam, że płatnym trollem jest niejaki @SKIZO, kto jeszcze?
@StaryWilk: no panie wilku! A jak pani premier kopacz mówiła o wynajęciu trolli przed poprzednimi wyborami parlamentarnymi to zapomniałeś?
@slapdash: to co innego. Wg 8values mam poglądy zrównoważone, no może lekko w prawo i dlatego nie popieram ani PiS ani PO i dlatego jechanie po jednej stronie
@Pawery1: No panie Pawle, widzisz różnicę między, jawną kampanią prowadzoną w internecie, zachęcaniem ludzi na forach, a ukrytym szkalowaniem i oczernianiem legalnych sędziów Rzeczpospolitej, przez podpłaconych też w tajemnicy trolli?
@jacieniemog28: Teraz mi zależy na ich ujawnieniu, a najgłubszego czy najbardziej pilnego, wybierzemy razem w głosowaniu w ankiecie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kot_do_drzwi: Oczywiście, może podać ich dowolną liczbę, wszyscy trafią do ankiety i zagłosujemy.
@midcoastt: Dobry pomysł, jak już zbiorę w miarę kompletną ich listę to coś poszukam, a na razie proszę jeśli możecie to razem z ich nickiem, dodawajcie jakieś ich przykładowe wpisy, będę mieć potem mniej roboty. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@midcoastt: @kot_do_drzwi: Nie podawajcie raczej siebie, tak się umówmy, tylko innych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jacieniemog28: Dokładnie tak, tam coś "bombelkowe" wynosi chyba ok 140e, w sumie tak jakby u nas 140zł zamiast 500 dawali, no ale tam to nie służy kupowaniu głosów wyborczych.
@kot_do_drzwi: @jacieniemog28: Spokojnie panowie, @jacieniemog28: mimo że trochę nie na temat to jednak poruszył bardzo ciekawe kwestie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zenek_: Dzięki, bardzo fajnie zebrałeś, znacznie ułatwiasz mi zestawienie. (ʘ‿ʘ)
@Thorkill: My też się cieszymy, że Ty się cieszysz. Będzie tam Was jeszcze więcej także obserwuj uważnie ten wątek. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/5099855/kiedy-totalniactwo-wejdzie-za-mocno/
https://www.wykop.pl/link/5100577/rozo-thun-nie-idz-ta-droga-lengthseconds-484-keywords-roza/
@wrrior: W sumie fakt, a reszta się pokazała w wykopach: ( ͡º ͜ʖ͡º)