Mamy pod pracą panią która jest średnia into parkowanie, często zastawia drogę lub inne auta. Dziś musiałam wsiadać od pasażera. Tym razem kleilam na klej szkolny, następnym razem potnę taśmę dwustronną na maciupkie kawałeczki ^^ #logikarozowychpaskow #parkowanie #heheszki #chwalesie
@krave: Kulturalnie by było: Szanowna Pani, Pragnę wyrazić rzewną nadzieję, że następnym razem zechce Pani zachować większą uwagę podczas wybierania miejsca postoju swojego pojazdu. Z wyrazami szacunku, Krave ( ͡°͜ʖ͡°)
@Alex_mski ona nie jest z mojej firmy, mieszka gdzieś w sąsiedztwie, nie wiem gdzie. Nie będę latać po wszystkich blokach bo hrabiance się nie chce zaparkować porządnie
@bobonobo jeśli nawet bym wiedziała (a nie wiem bo powiedział mi kolega z pracy) to nie implikuje, że wiem gdzie mieszka. Koleś, ogarnij się, to miasto ma 650kk mieszkańców, to nie wiocha, że zapytam "ej, czyje jest to srebrne kaudi na warszawskich numerach?" i w najbliższym sklepie podadzą mi adres, pesel i numer buta xd
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#logikarozowychpaskow #parkowanie #heheszki #chwalesie
@BrakPomysluNaNick na razie chciałam kulturalnie
Kulturalnie by było:
Szanowna Pani,
Pragnę wyrazić rzewną nadzieję, że następnym razem zechce Pani zachować większą uwagę podczas wybierania miejsca postoju swojego pojazdu.
Z wyrazami szacunku,
Krave
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lighte: Bzdura, ja zdałem na farcie c---a wiedząc o parkowaniu xD, kwestia szczęścia i egzaminatora który nie wymyśli ci karkołomnego zadania
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora