Aktywne Wpisy

xionc0586 +427
Jestem menadżerem na nockach i pracuję zazwyczaj z 2 innymi osobami z czego jedna to kobieta. Robota nie jest trudna. Zrobisz to co jest do zrobienia i możesz sobie na luzie siedzieć do końca zmiany. Poprosisz o coś faceta? Zazwyczaj nie ma problemu, pójdzie zrobić bez dyskusji, nie trzeba dwa razy powtarzać czy tłumaczyć. Poprosisz kobietę? Nie chce jej się, narzeka że jest zmęczona, że bolą ją nogi (od siedzenia na dupie),

hirek_gawron +1325
Stop. żaby Czas.
źródło: temp_file6544411373376178302
Pobierz

Pytanie do #rozowepaski i nie tylko. Czym tak właściwie jest ta słynna "dynamiczność" i dlaczego tak was pociąga? Dlaczego nie lubicie mężczyzn, którzy lubią przemyśleć sprawę przed podjęciem nawet najmniejszej decyzji? Dlaczego "ważny jest spontan", jeśli prowadzi on do błędów?
#przegryw #logikarozowychpaskow #stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: Biochemia mózgu, dziewczyny są bardziej uzależnione od przypływu dopaminy(i nie wiem czy nie od adrenaliny)
@AnonimoweMirkoWyznania: https://www.youtube.com/watch?v=6bZGpc_OdIc TU ZNAJDZIESZ PODPOWIEDŹ
Tak samo jak z hobby gdzie przez hobby mają na myśli takie, które da im coś od uczestnictwa do podbudowania sobie ego przed innymi różowymi.
baba dojrzewa i nabywa pełnię praw dopiero po urodzeniu i wychowaniu dziecka
wcześniej to irracjonalne stworzenie
A potem płaczą, że badboy je wykorzystał i są takie biedne ¯_(ツ)/¯
@es-blumenfeld
Jak jesteś dynamiczny, masz dobrą mordę i złapiesz to są zachwycone, ale jakby zrobił to jakiś spokojny mirek, to oczywiście
@spermiagen
@shadowsof2
@es-blumenfeld
@Blaskun
@panjappa
Co to za życie gdzie wszystko jest trzy razy przemyślane i zaplanowane. Przemyśleć trzeba ofertę pracy, kierunek studiów czy decyzję o dziecku, wyjście wieczorem może być spontaniczne
Problem polega na tym że dla większości z was inteligencja = wygadanie, które powiązane jest z "dynamicznością". Osoba wygadana (dobra w smalltalk) jest uważana za inteligentną i błyskotliwą. Natomiast introwertyczny cichy anonek dostaje łatkę głupiego bo "zamula".
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ciężko jest być spontanicznym jeśli przed każdym zdarzeniem (szczególnie doświadczanym po raz pierwszy) ma się w głowie tysiąc możliwości, gdy idzie ono nie tak i trzeba wymyślić, jak zachować się w każdej z nich. No cóż, chyba jestem skazany na bycie nudziarzem w oczach różowych, bo bez udawania nic nie zdziałam. Ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ten komentarz został dodany przez
@Kowixx bingo!