Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +250
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +37
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Próbowałam już z tysiąc razy wytłumaczyć, że dla mnie to ważne, ale niebieski szklanki po sobie nie umyje, prania sam z siebie nie zrobi, jak jest już wyprane, ale trzeba tylko powiesić to "ja nie widziałem", ogarnie podłogę tylko jak koledzy mają przyjść/ja się proszę od paru dni etc
Wiem, że brzmi to jak patologia, ale ja serio już nie mam siły tłumaczyć się i prosić. Jesteśmy razem już 3.5 roku, mieszkamy razem od ponad 2, a coraz więcej obowiązków przechodzi na mnie, bo "on nie ma czasu", z czasem jest coraz gorzej. Zakupy, gotowanie, utrzymanie domu, pies jest na mojej głowie. Ja też pracuję, ja też dojeżdżam (tyle, że mi codziennie schodzą 2h na dojazd autobusem, jemu 20 min autem....), a zakres obowiązków jednak inny, bo "on jest zmęczony, bo wstaje godzinę wcześniej niż ja".
Doradzcie proszę coś. Może jest inne wyjście niż wyprowadzka? XD
#kiciochpyta #zwiazki #pomocy #rozowypasek
#niebieskipasek
Nie pali mi się do mieszkania razem właśnie dlatego. Ja przy 2 psach i 2 kotach potrafię szybciej ogarnąć swój b----l (a też do pedantów nie należę i szybko generuję bajzel, ale lubię porządek i regularnie sprzątam) niż on po
Zdanie klucz. Wie, ze nie musi ruszać bo koniec końców samo sie zrobi :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora