Aktywne Wpisy

Plotkova99 +12
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

annlupin +4
a jaki horror najstraszniejszy dla was był

#bogdansymulant #cfd #fizyka #gruparatowaniapoziomu
źródło: comment_wj0rO8e8gtQHCfk5Vt4SaKdueSNWP8Jx.gif
PobierzAnsys ze swoim Discovery Live uprościło znacznie symulacje
Komentarz usunięty przez autora
Programy do analiz możemy podzielić na takie dla designerów, inżynierów jak i analityków, odpowiednio cena tych programów może zostać wystawiona w orzechach, euro bądź nerkach. StarCCM+ jest narzędziem dla analityków, i dawanie go do rak konstruktorowi jest strzelaniem z armaty do muchy. FloEFD jest świetny jeżeli chodzi o optymalizacje i paramilitaryzacje. W
PowerFlow kosztuje pewnie ze dwie nerki, ale jeżeli interesuje Cię XFlow to chyba da się załatwić go na trzymiesięczne testy za free. Nie do końca orientuje się co do warunków, ale na pewno musisz mieć firmę i po testach udostępnić
( firma w której pracuje sprzedaje SolidWorki XD)
btw. pisales ze probowales odtworzyc to co jest na gifie. Masz jakies dane do tego? nie wyglada na cos skomplikowanego to sprobuje na szybko machnac w XFlow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, robiłem to trochę na pale. To jest robione freesurfacem, ale niestety strzelałem na pałę trochę z warunkami brzegowymi.