Aktywne Wpisy

duzy_krotki +297
Generalnie to powodzenia w szukaniu brakujących pieniędzy. Trzeba przyznać, miał rozmach skurywsyn.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: Screenshot from 2024-11-27 19-18-28
Pobierz
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Screenshot from 2024-11-27 19-18-28
Pobierz
Wykop.pl
jest to mój pierwszy wpis tutaj
nie mam pojęcia z jakim spotka się to odbiorem, nie mam pojęcia jakich użyć tagów, ale chciałbym o coś prosić.
Mianowicie chciałbym prosić o pomoc, udostępnienie i wsparcie, każdego kto może i chce o zrzutę na pomnik dla mojego brata, mirka, który był de facto pokazał mi wykop, miał tu konto od ponad 8 lat.
Oczywiście to nie jest istotne w perspektywie całego życia, ale myślę że ważne w kontekście tego, że udostępniam to na mirko.
_________
@LUKIMAG
Odszedł na początku roku w wieku 28 lat w wyniku choroby genetycznej z jaką się narodził, zaniku mięśni, mimo to dał radę m.in ukończyć studia. Zdaję sobie sprawę, jakie krążą tu opinie na temat wszelkiego rodzaju zrzutek, ale wierzcie mi, że nie robiłbym prawdopodobnie nigdy żadnej, gdyby chodziło o mnie lub moją kieszeń. Nie mam pojęcia jaki jest potencjał tej zrzutki, dlatego ustaliłem taką kwotę.
Mam nadzieję, że nikogo nie urażę tym wpisem, nigdy nie przypuszczałem, że zajdzie taka potrzeba i będę zmuszony prosić o pomoc na wykopie, w pierwszym swym wpisie...
wszystkiego dobrego dla was mircy, pozdrawiam.
https://zrzutka.pl/fa8a6e
#zrzutka #pomocy #ogloszenie #pytanie
Powodzenia Mireczku i trzymaj się tam!