Wpis z mikrobloga

Szkoda mi tych kobiet pracujących w supermarketach, że muszą się ujadać z takimi dzbanami. Dziś też, kobieta aparycji Calineczki rozładowuje przy mnie paletę jak mrówka, a debilny ochroniarz stoi nad nią jak Pan i władca i p------i jej o trudach swojego życia, a ta nie dość, że dźwiga te butle, to jeszcze musi tego słuchać. Podeszłam do niej i zapytałam czy jej pomóc. Ona skumała, on nie. #okruchyzycia #przemyslenia #czujezleczlowiek
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak Was te matki wychowują?

@Sakura555: jak ja uwielbiam takie tępe bździągwy, pierwsze do wyzywania ("debilny ochroniarz") i próbujące zawstydzać innych, co im wychodzi słabo, bo są miałkie intelektualnie

Wiesz w ogóle tępa dzido kto zostaje w tym kraju ochroniarzem w marketach? Zazwyczaj niepełnosprawni, to raz. Nie znasz też jego umowy - mogą mieć zakaz pomagania obsłudze sklepu, żeby Seby z ochrony (bo to ten drugi typ) nie próbowały imponować Karynkom z
  • Odpowiedz
@FrasierCrane hej, ale może się najpierw uspokój zanim zaczniesz do kogokolwiek pisać w necie. Twoje zachowanie jest karygodne. Nie możesz być traktowany przez to poważnie. Wiem, że możesz mieć jakieś problemy ale kurczę takie personalne ataki, obrażanie? W dżungli się wychowałeś?
  • Odpowiedz
@machalsky: Raczej wada materiałowa która powstała podczas produkcji butelki, mikro pęknięcie w struże. @LadyMartini mi się wydaję że pękła na taśmociągu ale nie jestem pewien, wiesz od zawsze biega za mną ten mały niemiec i mi wszystko zabiera
@Millhaven: bądźmy neoliberalni, baby do kopalni. Jak ma zapłacone niech Z--------A bo są ukraincy na jej miejsce
  • Odpowiedz