Jem sobie sniadanie w knajpie, sloneczko swieci, cieplutko. Jedzenie pyszne. I nagle jakis burak odpala fajke obok i wszystko leci na mnie moja zone i dziecko. #!$%@? #!$%@? podludź. Tfu pluje na takich. #trojmiasto #wies #zalesie #papierosy
@ArchDelux już widzę pryszczatego Mirka przegrywa, naczelnego hejtera palenia w necie, jak podchodzi do mnie i swoją chuda rączką próbuje mnie trafić XDDD
właśnie takie #!$%@? potrafią tylko głośno kwiczeć w necie, a gdy przychodzi do powiedzenia czegoś twarzą w twarz to nagle jakoś nie potrafią się zebrać na taką odwagę ( ͡°͜ʖ͡°)
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
#trojmiasto #wies #zalesie #papierosy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@name_taken
@qeni
ah, ależ lubię sobie odpalić w ogródku Malboraska do kawy po zjedzeniu takiego dobrego śniadanka
@seshh: zawsze ktoś ci może zapodać lepę na ryj ale nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
już widzę pryszczatego Mirka przegrywa, naczelnego hejtera palenia w necie, jak podchodzi do mnie i swoją chuda rączką próbuje mnie trafić XDDD
właśnie takie #!$%@? potrafią tylko głośno kwiczeć w necie, a gdy przychodzi do powiedzenia czegoś twarzą w twarz to nagle jakoś nie potrafią się zebrać na taką odwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
klasycznie, #!$%@? byś zrobił, pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)