Aktywne Wpisy
Zbiersk +14
Od dłuższego czasu myślałem o zakupie działki pod budowę domu. Ale ostatnio zacząłem brać pod uwagę sytuację polityczną związana z wojna na Ukrainie. Według ostatnich doniesień, Ukraina na froncie radzi sobie coraz słabiej ze względu na przeważająca ilość niedawno zmobilizowanej piechoty w rosyjskiej. Wobec tego, szacunki pokazują, że do całkowitej kapitulacji Ukrainy dojdzie w przeciągu 2 lat. Teraz pytanie jak będzie wyglądał podział Ukrainy lub ewentualna okupacja? Jeżeli dojdzie do okupacji i
Lolenson1888 +487
Powiem wam, że ostatnimi czasy w polityce nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak wysrywy amerykańskich alt-rightowych profili typu "End Wokeness" jak na załączonym obrazku, jednogłośnie twierdzących że to ostateczny koniec i upadek Polski, bo zamieniono jakże konserwatywny rząd PiS na władzę lewicowej, globalistycznej opozycji. I nie są to niszowe profile, ale z dosyć pokaźnymi zasięgami w internetach.
Banda tumanów, która NIC nie wie o Polsce, Polakach, o tym co się rzeczywiście
Banda tumanów, która NIC nie wie o Polsce, Polakach, o tym co się rzeczywiście
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niebieski też śmieszek, więc na pewno w planach mamy polowanie na kilka śmiesznych krasnali (na te rzeźby, oczywiście, nie na mieszkańców Wrocławia ( ͡º ͜ʖ͡º)). Albo może jakieś wycieczki tramwajami, bo może nam się poszczęści i się jakiś wykolei, a to przecież taka wrocławska atrakcja. (ง✿﹏✿)ง
#kiciochpyta
Ty, bo Cię nie wpuścimy do miasta za takie teksty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
• Panorama miasta z punktu widokowego na Sky Towerze
• Zoo i Afrykarium
• Hydropolis
• Ogród Japoński
• Kolejkowo
Resztę co jeszcze można zobaczyć + gdzie coś zjeść masz w opisie tagu #wroclaw
@unluckysoap: podobno krasnal przy Szyciokawiarni (róg Wyszyńskiego i Benedyktyńskiej) ma benis, ale nigdy nie odważyłam się sprawdzić xD
@PurpleHaze na telefonie żadnych opisów nie widzę, ale to potem aż na laptopie spojrzę~
@MadIen o kurde, aż pójdziemy sprawdzić XD potem zdam ci raport ze zdjęciem XD