Wpis z mikrobloga

• 16
@glonstar moze jeszcze zdjęcie slubne i odpis z księgi parafialnej?

Akurat Neron poślubił dwóch mezczyzn: Sporusa i Doryforosa, wiec w tym sie mylilem, przynajmniej wg Swetoniusza. Natomiast nie mogę znalezc innych cytatów, tylko dwóch cesarzy (Neron i Heliogabal). Ale wiadomo, takie rzeczy nie miały miejsca przeciez.
  • Odpowiedz
@Hrjk: to jest ta cywilizacja? xdd Dwa wątpliwe w przekazach wyjątki xdd to domagajcie się też równych praw dla koni bo przecież jeden z nich był senatorem xdd
  • Odpowiedz
@Benn: Może ma na myśli epidemię (najprawdopodobniej dżumy) z późnego średniowiecza, zwaną "czarną śmiercią", niestety nie wiem, jaki to ma związek z tematem.
  • Odpowiedz
@Hrjk: Do rzeczy. Prawo rzymskie stanowi akurat dość dobrze zachowany element ówczesnej cywilizacji. Jeżeli dopuszczało ono małżeństwa jednopłciowe, to nie powinieneś mieć problemu z dotarciem do solidnych źródeł.
  • Odpowiedz
Uważaj, bo wychodząc na ulice i robiąc z siebie pajaca uzyskasz równe prawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Matycha: bo marsze wcale nie zadziałały na zachodzie. Btw robienie pajaca? Czy jesteś kolejną osobą która uwierzyła w obrazki z Kostaryki?
  • Odpowiedz
  • 9
@glonstar czyli mialy miejsce ( ͡º ͜ʖ͡º)

A z zonami to prosze bardzo, chociaz watpie by którekolwiek chciała konserwe dotknąć nawet patykiem z gownem. Ale próbować możesz.

@Benn ale ty wiesz ze Kaligula nie zrobil konia senatorem bo był szalony, tylko dlatego, że chciał
  • Odpowiedz
Prawaczki mają jak zwykle ból odbytów ¯_(ツ)_/¯ Homoseksualizm jest, był i będzie. A marsze równości przynoszą efekty: rośnie akceptacja osób LGBT.
  • Odpowiedz
pusty łbie

@Joii: HURR DURR STREFA WOLNA OD NIENAWIŚCI NO CHYBA ŻE JA CHCĘ KOGOŚ OBRAŻAĆ, BO WTEDY MOŻNA XD

kobieta idaca z wozkiem wciska mi swoja
  • Odpowiedz
Po drugie - zrównanie spaceru z dzieckiem z paradą? Serio? Zestawienie w jednym rzędzie opieki nad dzieckiem z paradą blokującą miasto tylko po to, żeby tęczowi mogli się pokazać "PATRZCIE NA MNIE JESTEM HOMO, POWTARZAM HOMO, PATRZCIE NA MNIE"?

@kompek: Ludzie mają prawo organizować marsze. Mamy demokrację jakby nie patrzeć. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Marsze równości pokazują świetnie, że w Polsce ludzie nie torują osób LGBT
  • Odpowiedz
skracanie bycia gejem do samego seksu

"wciskanie orientacji"

@xCytrulina: wisienka na torcie. Co znaczy "wciskanie orientacji"? Jak zobaczysz geja z tęczową flagą, to zaczną ci się podobać koledzy?
  • Odpowiedz