Aktywne Wpisy
Antybuka +53
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +96
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#bekazlewactwa #heheszki #bekazpodludzi
Akurat Neron poślubił dwóch mezczyzn: Sporusa i Doryforosa, wiec w tym sie mylilem, przynajmniej wg Swetoniusza. Natomiast nie mogę znalezc innych cytatów, tylko dwóch cesarzy (Neron i Heliogabal). Ale wiadomo, takie rzeczy nie miały miejsca przeciez.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Matycha: bo marsze wcale nie zadziałały na zachodzie. Btw robienie pajaca? Czy jesteś kolejną osobą która uwierzyła w obrazki z Kostaryki?
A z zonami to prosze bardzo, chociaz watpie by którekolwiek chciała konserwe dotknąć nawet patykiem z gownem. Ale próbować możesz.
@Benn ale ty wiesz ze Kaligula nie zrobil konia senatorem bo był szalony, tylko dlatego, że chciał
@Joii: HURR DURR STREFA WOLNA OD NIENAWIŚCI NO CHYBA ŻE JA CHCĘ KOGOŚ OBRAŻAĆ, BO WTEDY MOŻNA XD
@kompek: Ludzie mają prawo organizować marsze. Mamy demokrację jakby nie patrzeć. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Marsze równości pokazują świetnie, że w Polsce ludzie nie torują osób LGBT
@xCytrulina: wisienka na torcie. Co znaczy "wciskanie orientacji"? Jak zobaczysz geja z tęczową flagą, to zaczną ci się podobać koledzy?