Aktywne Wpisy

szcz33pan +1655
Przedwczoraj RPP pozostawiła stopy na niezmienionym poziomie 5,75% a dziś jest ważny odczyt. A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
źródło: kebab
Pobierz
uwielbiamnalesniki +339

Hej Mircy i Mirabelki.
Mój chłopak ostatnio dziwnie się zachowuje. Jeździ na marsze równości ze swoim kolegą z gimbazy, twierdzi, że po prostu popiera równość. Mówi, że to tylko kolega, ale czasami nawet chodzi do niego nocować. Nie wiem co robić, przecież nie powiem mu wprost że coś podejrzewam. Może jakaś Mirabelka miała podobny problem ze swoim niebieskim ?
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #lgbt #logikarozowychpaskow #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@Brzytwa_Ockhama: XD
Porządna, czyli taka jak twoja, zgaduję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet Spartanie mieli Hierarchię a uprawiali s--s homoseksualny. Dzisiejszy marsz, zważywszy na degeneratów tam idących, roznieśliby w proch
I #urojeniaprawakoidalne
Jeśli chęć pokazania miłości do drugiej osoby to zdegenerowanie to ja nie mam słów.
Btw. Fajnie jest się wypowiadać w imieniu osób które nie żyją, bo nie zaprzeczą. Z powstańcami warszawskimi trochę nie wyszło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie. Ale pokazywanie swojego rozpasania seksualnego lub patusów queer od których się odcinają wszyscy normalni ludzie to ja mam słowa.