Wpis z mikrobloga

@uwielbiamnalesniki: gardzę najbardziej sklepami tzw. marek premium które tak samo wciskają poliester a ceny mają wywalone w kosmos. W sieciowkqxh czasem jest tak że bluzka w jednym kolorze 100 bawełna a w innym kolorze ten sam model już poliester. Patrzxie na metki
  • Odpowiedz
@uwielbiamnalesniki Niby tak bo kilka rzeczy w sieciówkach kupiłem 50% bawełny 50% poliester i to szajs jakiś jest, nigdy więcej. Śmierdzi strasznie ten plastik jak z aliexpress, prałem kilka razy, moczyłem w occie, w sodzie nic to nie daje, a słońca jak dostanie to aż głowa boli od tego zapachu. Z drugiej strony odpowiedniej jakości dobrze przygotowany w produkcji potrafi być mega spoko, takie rzeczy jak ciuchy sportowe, bądź militarne sprawdzają
  • Odpowiedz
@D00D00: no ale masz tag #modameska a nie #rower. Plastik w ubraniach użytkowych to zawsze g---o i nic tego nie tłumaczy. Koszt produkcji garnituru w dużym nakładzie z włoskiej wełny (jakaś podstawowa Reda, VBC) to nawet nie jest 100 eur z robocizną także plastikowego swetra za 1000zł czy nawet bawełnianego NIC nie usprawiedliwi
  • Odpowiedz
@RozowaZielonka: dlatego trzeba edukować swoje różowe, że sweter z plastiku to nie są dobrze wydane 500zl. Problemem jest też to, że damskie wełniany płaszcz to nie 2000zl jak u faceta tylko 6000zl xD marża na ciuchach jest absurdalna
  • Odpowiedz