Wpis z mikrobloga

Przeczuwałem, że tak to się skończy. Pomału zbliżam się do granicy 200 par po 3 tyg. od założenia konta. Zobaczyłem sobie na chromie, kto mnie polubił i przewinęła się dosyć konkretna młoda Pani, która najwyraźniej jest przejazdem u mnie. Nie myśląc za dużo dałem w prawo z automatu, ale tym samym odpaliłem jej profil i zobaczyłem, że zawodowo ogarniamy te same technologie. Właśnie w tym momencie już miałem pierwszą #redflag. Czytam dalej, a jej opis ma podobne przesłanie do mojego, a dodatkowo młodość spędziła w krajach arabskich i kocha Dubaj. Ja mam ogólnie wyraziste brwi, przyjemny zarost i taki lekko południowo-europejski lekko look, a laska widać, że preferuje jednak brunetów.

Także w tym momencie mój instynkt podpowiada mi, że na 100% do mnie napisze, ale zdrowy rozsądek mówi, że laska 9/10, która praktycznie jest materiałem na okładkę Vogue i dodatkowo jest mega wykształcona nigdy nie naruszy swojego statusu księżniczki. Jednakże mój instynkt nigdy mnie nie zawiódł jeszcze i 10 min potem różowa przechodzi do działania i to w jaki sposób. Oczekiwałem legendarnego "hej", więc śmiało mógłbym ignorować, a tutaj jedno zdanie i dwa komplementy, ja prdl... Laska praktycznie potwierdza moje wcześniejsze przypuszczenia pisząc, że normalnie nie pisze pierwsza, ale w tym wypadku robi odstępstwo od reguły i spuszcza się nad moim opisem, ale coś mi mówi, że mój 9/10 ryjec odegrał tutaj kluczową rolę, a opis dodatkowo ugruntował jej wybór. Pomijam już fakt, że normalnie dzieli nas ok. 250km i ona o tym wie, także laska wpatrzona jest we mnie jak w obrazek. Ogólnie nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. Zazwyczaj preferuję granicę 7/10, bo łatwo jest takie kobiety kontrolować. Tutaj wychodzę mocno ze strefy komfortu i jeszcze dodatkowo różowa konkretnie ogarnięta w dochodowej branży. Nawet 7/10 tak nie spermią przedemną.

#tinder
H.....n - Przeczuwałem, że tak to się skończy. Pomału zbliżam się do granicy 200 par ...

źródło: comment_eBL3GWAApJhtNgiccBO4HAO2jcMf6MKU.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Franco-Da-Vici: Chyba i jedno i drugie. Problem w tym, że ja do tindera mam super luźne podejście, a Polki tutaj kuźwa miłości życia szukają - w aplikacji oryginalnie przeznaczonej do ruchania. Zastanawiam się teraz, jak to ogarnąć, bo z czymś takim jeszcze się nie spotkałem.
  • Odpowiedz