Aktywne Wpisy
AtriumCarceri +14
#przegryw lat 17, jakas kolka cziperki, czerwiec to matka dupska nie truje o bude. A ty wlasnie swoim hordziakiem ladujesz w howling fjordzie zeppelinem, podjarany bo pierwszy raz wiadomo... prywacik bo bieda, ale wspomnienia bezcenne, ano i taka muza leci
to juz nie wruci
to juz nie wruci
ProstyHuop +1
#przegryw koledzy jakie macie plany na jutrzejszy dzień?
Mam juz dosc posiadania pietna zycia przegrywa... Bylem kiedys ultra przegrywem, nie bede sie rozpisywal bo nie o to chodzi. Obecnie jest dobrze na tyle ze mam stabilna prace, rozowego paska i nawet grono przyjaciol z ktorymi sie spotykam.
Jestem z pato rodziny, moj stary pijany niczego mnie nie nauczyl w zyciu, rodzice znecali sie nade mna psychicznie i do dzis to pietno jest odbite na mnie.
W zime mielismy jechac na narty do zakopca, ja nigdy w gorach nie bylem (to tez wstyd troche, nad morzem tez nigdy nie bylem) i moja rozowa chciala isc na narty. Mowilem ze nie moge wtedy jechac bo nie mam pieniedzy itd... co bylo klamstwem. Ja po prostu nie umiem jezdzic na nartach i balem sie do tego przyznac.
Wczesniej chciala tez isc na lyzywy ale tez nigdy nie bylem na lyzwach i podobna historia, cos tam sie wykrecilem jakos.
Chciala tez abym kupil sobie rower bo ona uwielbia na rowerze jezdzic, ja chcialbym jej towarzysczyc ale jak mam jej powiedziec ze nie umiem jezdzic na rowerze?
A teraz najgorsze... lecimy razem za tydzien na urlop na Majorke. Ona sie strasznie nakreca na pluskanie sie w morzu i nurkowanie a ja nie umiem nawet plywac. Panikuje strasznie gdy tylko wchodze do wody, w szkole jak mialem basen to znecali sie nade mna i mnie podtapiali ze raz musial mnie ratownik wyciagac z wody i mialem reanimacje bo sie zachlysnalem woda i o malo mnie te skuyrwysyny nie utopili. Jak tylko zanurzam sie powyzej brzucha to dostaje ataku paniki i mnie paralizuje.
Chciala tez ze mna na kajak isc ale ja nigdy nie plynalem kajakiem i mam tez paniczny lek przed woda i utopieniem sie...
Nie chce o tym mowic rozowemu bo mam dosc pietna nieudacznika, nic nie potrafie, nigdzie nie bylem (pierwszy raz w zyciu bede lecial samolotem... nigdy nie bylem na wczasach zadnych) i nie chce psuc mojemu rozowemu wyjazdu. Jak przyjdzie co do czego to chyba powiem ze spasuje... tylko ze ona chyba chce cos tam dla 2 osob rezerwowac... mowilem jej ze srednio mi idzie z plywaniem ale nie chce jej wspomniec ze totalnie nie umiem plywac itd., bo wstydze sie....
Boje sie ze rozowa mnie bedzie miala za totalna fajtlape i nieudacznika, bo nie mam tez np. prawa jazdy i jej rodzina ciagle sobie beke ze mnie cisnie ze ja nie mam prawka i jak cos trzeba przywiesc czy cos to autobusem jade itd.
To jest moj 1 zwiazek, dopiero niedawno zaczalem wychodzic z przegrywu... a i tak sie to ciagle za mna ciagnie i ciagnie
#przegryw #feels #gorzkiezale ##!$%@? #basen #plywanie #plywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania:
Twój wpis wygląda na błędny.
Dokąd płyniemy? Opłynięcie dookoła Bałtyku!
Statystyki, ranking, itp. można oglądać na stronie http://plywajzwykopem.adammik.eu