Wpis z mikrobloga

- Szanowne państwo, kochani moi... ehh ciężko mówić. Urlop się kończy się. Spędziłem go na Warmii. Byłem w Kętrzynie, Wilkowie, Świętej Lipce i w Reszlu. Tutaj człowiek człowiekowi powie dzień dobry. Tutaj ludzie pomagają sobie. Sąsiad sąsiada nie zostawi w potrzebie. Piłem mleko od prawdziwych krów, nie to co bandyckie mleko z marketu, gdzie mleko dodawane jest chemią. Tak proszę Państwa. Wspinałem się na dachy kościoła w Reszlu, gdzie kiedyś Meksykano się miał wspinać się. Okuratne wysokie dachy byli.

Szanowne państwo, chciałem jeszcze powiedzieć o naszym okuratnym uźytniku @Andrzej_Jaroslawski który opuścił nas. Tak. Z tego powodu, że moderacja mordercza gnębiła go. Chciał odwiedzić swoje miasto rodzinne, jak widzicie w linku. Ja apeluje tobie, wróć. Wróć synu z daleka, bo twój tag czeka, tęskni i płacze (,) nie patrz na moderację, patrz na nas. @mavon wiem, że masz kontakt z okuratnym bobologiem @Andrzej_Jaroslawski prosze Ciebie, pokaz mu to zdjęcie. On będzie wiedział o co chodzi. Jego spaniałe miasto odwiedziłem, gdzie ludzie są spaniali i tak dalej...

- A DOBRA WEŹ JUŻ SKOŃCZ ILE MOŻNA POST PISAĆ

- I widzicie państwo, że ja we własnym domu nie mogę się wypowiadać się na tagu, bo mnie wyzywa. @mavon proszę Ciebie, namów okuratnego bobologa do powrotu. Piona!

https://www.wykop.pl/wpis/40563017/fs-szkolna17-jak-bedziecie-jechac-na-warmie-to-kon/

#kononowicz #patostreamy
czlowiekokuratny - - Szanowne państwo, kochani moi... ehh ciężko mówić. Urlop się koń...

źródło: comment_1NFb3G4X7Hk43e5xx5hEGfAoMRp04C1m.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach