Aktywne Wpisy

frugASS +13
Zwymiotowałem przez kaszel

Ponad 6 miesięcy temu stwierdziłem że mam w dupie windows i przechodzę na linux. Wybrałem Ubuntu jako najbardziej popularny i miałem z nim wcześniej doczynienia. Nadmienię że jestem full stack developerem. Wszystko super i podoba mi się poziom kontroli nad tym co mój komputer robi. Natomiast myślę teraz nad przesiadką na ArchLinux żeby mieć tej kontroli jeszcze więcej. Polecacie czy nie?
#linux
#linux

Szanowne państwo, chciałem jeszcze powiedzieć o naszym okuratnym uźytniku @Andrzej_Jaroslawski który opuścił nas. Tak. Z tego powodu, że moderacja mordercza gnębiła go. Chciał odwiedzić swoje miasto rodzinne, jak widzicie w linku. Ja apeluje tobie, wróć. Wróć synu z daleka, bo twój tag czeka, tęskni i płacze (╯︵╰,) nie patrz na moderację, patrz na nas. @mavon wiem, że masz kontakt z okuratnym bobologiem @Andrzej_Jaroslawski prosze Ciebie, pokaz mu to zdjęcie. On będzie wiedział o co chodzi. Jego spaniałe miasto odwiedziłem, gdzie ludzie są spaniali i tak dalej...
- A DOBRA WEŹ JUŻ SKOŃCZ ILE MOŻNA POST PISAĆ
- I widzicie państwo, że ja we własnym domu nie mogę się wypowiadać się na tagu, bo mnie wyzywa. @mavon proszę Ciebie, namów okuratnego bobologa do powrotu. Piona!
https://www.wykop.pl/wpis/40563017/fs-szkolna17-jak-bedziecie-jechac-na-warmie-to-kon/
#kononowicz #patostreamy
źródło: comment_1NFb3G4X7Hk43e5xx5hEGfAoMRp04C1m.jpg
Pobierzźródło: comment_UJQ8j8YU9QKntGk11tW2kE0SUlnVJZtM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora